letmehearyourvoice


Okej..jag tror att jag är tillbaka. Jag vill dock byta namn på denna blogg? Varför? Jag går under ett annat namn överallt nu och skulle vilja heta det här också. Det betyder inte att jag är trött på Michael, det blir jag aldrig. In fact så lyssnar jag på honom nu. Pfft, som om jag behöver ursäkta mig. Jag hatar er allihopa ändå.

Som ni kan se så är inte mitt humör det bästa, och ja, varför skulle det? Skulle någon vara i min sitation nu så skulle de också vara på dåligt humör. Oj, nu kom en annan låt.
Jag har tre dagar kvar av London att ladda upp. Don't worry. Jag ska lägga upp de. Imorgon står jag inför en utmaning btw. Önska mig lycka till.

Vad har hänt under denna tid jag har varit borta? Well..Jag har funnit ett band som jag älskar över allt annat(förutom Michael). Jag har seriöst aldrig gillat ett band såhär mycket. Hmm..jag har varit seg med japanskan. Jag började med något jag ska sluta med imorgon.(Därav utmaningen). Jag är en ninja-dinosaur-grod-svamp-ap-fisk fortfarande. Mitt liv består fortfarande av Harry Potter och Michael.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0