HAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAA

how to make gifs

Jag och Linn idag på väg till henne efter åsöjoggen, asg haha!

Så, har inte bloggat på ett tag, dessutom har jag tappat min Ipod fyrtio minuter härifrån. Hur fan gick det till..Ingen vet om det förutom 2 brorsor, aah. Uhm, idag hade vi åsöjogg iallafall, var taggad som fan. På rasten så gick jag, Ronja & Anna hem till Linn för att läsa i en spåbok och mysa i Linns stora täcke. Vi var lite sena för starten och fick börja fem minuter senare än alla andra. Jag & Ronja sprang tills jag typ dog i början, och sen powerwalk, kortspringande, powerwalk etc. Sen såg vi Alice och Ronja dissade oss. Någon i skolan har iaf snackat skit om mig..Fuck you.

Kom i mål och den där jävla Michaela bara "NI KOM INTE I MÅL! NI FÅR INTE GODKÄNT!" Man ba..vi är 10 minuter för tidiga...?

Sen hände det lite roliga saker på väg hem med mig och Linn. Vi var helt trötta och fula och betedde oss som två höga idioter, haha. Vi åkte ända till Odenplan för att vi inte orkade gå av. När vi gick av i Skanstull så böjde sig Linn och skrek och jag asgarvade medan hon gick som en groda hahahahaha!

Senare drog jag till farsan, fick tre nya böcker och kom hem för att äta 3 portioner med musli, apelsinkräm, päronyoghurt, skivad banan & mjölk. Gott som fan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0