March alone to a different beat

http://alishaanderson.files.wordpress.com/2010/06/michael-billie-jean-michael-jackson-9200151-1680-1050.jpg
Sometimes, the only person you can trust is the one you love the most. Because that person is the only one who can't judge you no matter what you do. But I guess even he will judge me...and I will judge myself. So in the end, I don't have anybody, I don't even have myself to trust in. I'm less than alone, and so are you.

On father's day

På fars dag står jag där, hungrig men lycklig, fixar något gott till kvällen. Och så kommer monster nummer 2 och förstör allt.

ChhhiickenIdag ska jag vara med denna sak och laga middag ihop! Vi har inte vart med varandra på såååååååååå länge! Igår åt jag btw Chicken Mcfeast. Var inte så god som jag hade hoppats på. Aja =)

nesa

elvaelvaelvaelva

Ni får en gammal bild på Nora =)

Idag så var det en rolig dag. Typ. Under So-lektionen så delades vi upp, och vi kom på något roligt att göra klockan 11:11. Så alla var superpeppade och ingen fokuserade på Annies&Elviras presentation. När klockan slog elva över elva så kastades mappar och papper upp och ner på golvet och vi asgarvade. Haha, Fredrik log bara.

Efter skolan så köpte jag mörk choklad med Nora. Det är fredag och jag var så hemskt sugen på Lindt's 50%. Kände mig så vuxen! För en stund sen kom brorsan med 2 kompisar. Tjejen är typ, emo? Haha. Fina kompisar han hade iallafall.

FUCK

You all deserve a foot in your fucking ass. So just fucking go to hell.

Fourth day in London


Vi gick till Harrods. Tog bild på choklad då det var förbjudet att ta bilder i Miljonsmyck rummet.

Sen så åt de på finresturang. Fast jag åt inte utan gick runt i Harrods för de hade ingen Starbucks i närheten.


Efter att ha varit i en 6vånings leksaksbutik i i en timme och letat efter öppna resturanger för mig(förutom McDonald's) så hittade vi äntligen en öppen Starbucks. Fast jag ser ju varken fräsh eller snygg ut på bilden. Äsch, skyller på att min brorsa tog den med mobikamera.

Detta var alltså för ca 2 veckor sen. Tidsställt inlägg.

London day 3.

Detta var då tredje dagen i london.

Jag åt Chicken Legend. Gooott, fast dog av mättnad när jag åt halva.

Vi besökte China town.

Gick på fincafe

Kändisar som ätit där. Bl.a Arnold, Diana, Parvotti(annan bild) & Tina Turner m.fl.

Sen, efter flera "Do you want massage" och "Very good quality" så var det dags att gå hemmåt.

FEL BURGARE

JAG VILLE HA EN MCFEAST CHICKEN, OCH SÅ HÄMTAR HAN EN STOR MCFEAST CRISPY ONION ISTÄLLET. JÄVLA FUCKING ÅÅÅÅÅÅÅÅH jhesldhshdoughsofgehg!
Och ja, det stör mig otroligt. JAg ville ha MIN MIDDAG! OCH DÅ VILL JAG HA RÄTT MIDDAG. OCH SÅ HÄMTAR IDIOTEN POMMES MED, JAG GILLAR INTE ENS POTATIS! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH DAMP. Och så åt jag halva OCH JAG ÄR INTE ENS MÄTT FÖR ATT JAG ÅT HALVA. Och ja ja, den innehåller lika mycket protein som en vanlig chicken men JAG VILL ÄTA UPP HELA GREJEN OCH NU PALLADE JAG INTE ENS FÖR ATT JAG FICK FEL BURGARE. ÅÅH.

London dag två!

Här är fler bilder från förra veckan.

Och på slutet av dagen åt vi på Subway. =)

Detta var 26te OCTOBER,

25th October. London day 1.

På morgonen så åt vi frukost på Arlanda. Jag var nyttig!
Under flygresan var det en supervacker soluppgång!
Från flygplatsen i London tog vi expresståget in till Victoria.

Det var väldigt grönt och tråkigt på vägen!
Men jag var lycklig ändå, för jag fick äntigen men läsk från tågvagnen!När vi kom fram till Victoria så åt vi tidig lunch på Starbucks! Yeeeeeeeey!
När vi kommit fram till huset, fått nycklarna från värdinnan och lämnat väskorna så åkte vi ut till Harrow Center för att äta middag på mitt efterlängtade KFC! Jag åt en Brazer och drack en supergood fruitshoot. Medan pappa & brorsas beställde en hink med kycklingbitar, pommes och 2litersläsk! Hahaha. Deras var godare dock, friterat ni vet. Vi alla blev så mätta att halva läsken fick vara kvar och hinken hade fortfarande inte tagit slut.

MIN BRORSA ÅT BTW INTE SKINNET, ÄR INTE HAN TYP GALEN? VEM ÄTER INTE SKINNET PÅ KENTUCKY FRIED CHICKEN?