Shit...

Min andra bror har skaffat en ny tjej...en från hans jobb..en svensk. Det är inte det att jag har något emot det! Bara att min andra bror var ihop med Sabina förut, och efter två år så hade man ju verkligen fäst sig vid Sabina.
Den här nya..Sara, (alltså med den äldre brorsan) hon verkar så..Jag vet inte. Men jag är bara så otroligt deppig över att det tog slut mellan Bror A & Sabina. Nu blev ju Bror Y ihop med Sara, och, jag vill inte att hon ska bli en såndär replace tjej till familjen. Ni vet, när någon i vår familj skaffar flickvän, så behandlas hon som en i familjen. XD
Hur som helst!
Jag saknar Sabina som fan...Den här Sara..hon verkar så, usch. Jag vet, jag har knappt pratat med henne, det enda som har hänt hittils är ett Hej & en kram. Och hon sitter med ryggen framåtlutad så hon ser superblyg ut! But still..Jag står inte ut med sånt. I want Sabina back. Sabina var en såndär som man kunde snacka om allt med, och hon förstod verkligen, och hade medlidande. Denna tjej verkar så..Borta?

Sur sur sur sur sur sur sur

JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR! ÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag mådde bättre idag! Visst hade jag huvudvrk och hostade, men liksom. MAN KAN GÅ TILL SKOLAN ÄNDÅ! Sen kom morsan in och ba "Du har feber, du får inte gå".
Jag : Men jag kan gå, jag säger bara att jag inte kan vara med på idrotten!
Hon : Nej, jag ringer nu.
Jag : Men jag kan gå!!
Hon : Din influensa kommer att försämras! Stanna hemma, du måste vila!
Jag : ...ÅÅÅÅÅÅÅÅH


Liksom, finns säkert flera som hostar, och de kan ju gå där? Dessutom går febern över om jag fakiskt går ut och tar frisk luft! Och vad i helvete ska jag göra idag? Se på TV hela jävla dagen? Skitkul, istället hade jag nu kunnat skratta med tjejorna eller sett BB!
Jag kan svära på att alla kommer se honom extra mycket idag, då Jag inte är där. Dessutom är min hesa röst borta! Och vi är ändå inne på lektionerna?? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FUCKING JÄVLA SKITKÄRRING!

Så, nu har man läst alla intressanta bloggar


Nu kan jag nästan sätta ut Die, Der & Das. Jag har gjort ett videoinlägg XD. Jag är trött. Jag är fortfarande sjuk, men jag MÅSTE se BB. Btw, min röst är hes, låter skitcoolt! Jag fryser dock som fan! Hostar, men äsch, BB är så söt så. Blir det för mycket imorgon så skippar jag idrotten! Även om jag inte vill, då klassen gjorde jätteroliga aktiveter förra veckan, så de kommer säkert göra detsamma. Jag vill bli frisk. Så jävla fjolligt att bli sjuk, eller, för mig i allafall! Nemo hör inte ihop med sjukdomar!

Btw : Jag har en ny PP på FB, igen! Hihi, har massor nu. På Anthony Hope såklart, för han liknar BB! >:D

Godnatt
.

Min far är den sötaste

Min far är verkligen den sötaste farsan, han gick ut för ca en timme sen och köpte massa frukt & vitamintabletter, och han kom in just med en stor tallrik med massa frukt(mums), 1 glas juice och pengar. HAAHAHAHA. Så jävla söt! Poss poss pappa, och tackar så hemskt mycket för din omtanke. Bara att min feber är över, och jag hostar inte lika ofta nu. Dessutom så har huvudvärken nästan försvunnit och illamåendet är borta, så har lite dåligt samvete!

ohgod

jag orkar verkligen inte göra ett skit. Jag brukar aldrig klaga på att jag är sjuk och hur synd det är om mig och blablabla. Men nu orkar man faktiskt inte längre! Har fått en jävla influensa typ, ont i huvudet, och så mår jag så jävla illa, oc hostar fortfarande och så finns det jävla tryck ifrån ögonen. Jag har bara tagit alvedon idag, inte fått i mig någon sort av mättande skit. OCH JAG SOM ÄLSKAR MAT! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. så irriterande. Om det fortsätter såhär till måndag så stannar jag hemma, och det vill jag inte. Eftersom jag ville inte ha någon sorts frånvaro i år, dessutom så kommer jag inte kunna se min BB.

Nu blir det att ligga i sängen och lyssna på musik.
Btw, idag så drömde jag om BB, HELA NATTEN. Hahaha, min morsa kom även typ klockan 4 på morgonen, för att ge mig alvedon, och så skrek jag "VARFÖR VÄCKTE DU MIG, JAG HADE EN UNDERBAR DRÖM!" på svenska halvsovande, och då svarade "jaja, dröm du dröm". Som om jag var mentalt sjuk eller nåt.

Jag minns 2 drömmar, 1a drömmen: BB sitter med sin kompis vid ett bord längre bort i mitt klassrum. Jag går till honom och hälsar, & han hälsar tillbaka och kramar mig. haha.
Den andra drömmen: Jag var i ett rum med Edoth och så, och då gick jag till datorn och chattade massa fint med honom. Haha, sen ropade jag på Edoth och tvingade henne att se vår fina konversation.

ÅÅÅH

JAG ORKAR INTE MER! HOSTAR VAR TREDJE SEKUND, OCH MINA ÖGON TÅRAS, OCH JAG HAR ONT I NACKEN & AXELN FRÅN IDROTTEN, JAG FRYSER FAST JAG HAR ISTÄCK & EN KOFTA PÅ MIG. oCH HOSTAN ÄR VÄRST, SÅ JÄVLA IRRITERANDE!!! Jag har inte blivit såhär sjuk sen 6an så det är skitjobbigt!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH, snart får man feber också. Borde nog sova.

I was half convinced I'd waken, Satisfied to dream you. Happily I was mistaken,

Do they think that walls could hide you?
Even now, I'm at your window.
I am in the dark beside you,
Buried sweetly in your yellow hair!
I feel you,
And one day I'll steal you!
Til I'm with you then,
I'm with you there,
Sweetly buried in your yellow hair!
Älskar den här låten så jävla mycket. "Enough" kom inte med på rubriken då det inte fanns någon plats. Idag brann det inte i skolan, men många trodde det. Det var någonting med att rök hade kommit etc. Idag hade vi btw halvklass på hemkunskapen. Det gick bra, Isak var slö, exakt som förra gången. Dock var jag inte så bra jag heller så..Vi lagade kycklingfile med rotfrukter + kall sås. Blev ganska så okej.
Igår så blev mina halsmandlargrejs jättestora, och hade typ massa snor i näsan. Idag blev det värre, kunde inte andas ibland. Och på idrotten så blev jag skitsur, dock var Anders så snäll så, ska nog träna på kullerbytta lite mer. Ehm...Ja, ska nog dra. Hostar hela tiden, så ska nog koka vatten och dricka, då jag inte har lust med Cappucino..

SÅ SUR

SKREV JUST ETT INLÄGG OCH DÅ KOM MIN BROR OCH JAG FICK STÄNGA AV HELA SKITET ÅÅÅH!!!

Veckan har varit soft(som jag & Della har uttryckt det), inställd NO lektion igår, skippade ispass i tisdags, bild idag, inga många läxor, musikdroger, massa film med Nea.
Idag så har vi typ hängt från 5 till nu, haha. Nördar, vi såg klart "What Happens in Vegas" med min man Ashton, käkade chips, åt glass och drack julmust & juice. Vårt vanliga alltså. Jag såg halva Sweeney Todd igår, snart ska jag se klart den.

Dessutom har jag sett min bebis BB ofta i veckan, han har även "pratat" med mig & Nora när vi torkade bord i måndags. Så mörk röst, jag vet inte varför, men jag älskar sådana röster o.o.
"Det finns monster under bordet" *pekar och gör stora ögon* hahaha. Haha, jag skulle kunnat se honom mer om VISSA inte hade fått bort mig därifrån :( (Och jag skriver inte detta på ett argt vis, så få inte damp nu XD)


Don't u get it?

Tycker jag att Michael är snygg så tycker jag det! Sen bryr jag mig inte om någon inte håller med! Varför ska folk alltid tro att jag kan förändras angående detta ämne?
Han är snygg, hans näsa är söt, och han ser bra ut. Det är ju förfan min jävla åsikt, tyck inte att han är snygg då- tror du/ni verkligen att jag bryr mig?

Vattumannen är vacker, men jag är fortfarande fiskarna!

Gjort det som stämmer in tjockare =)
http://nimsdivine.com/wp-content/uploads/2010/11/Pisces1.jpg
POSITIVA EGENSKAPER
Fantasifull, intuitiv, känslig, medkännande, medlidsamosjälvisksnäll, tystlåten.

NEGATIVA EGENSKAPER
Hemlighetsfull, idealistisk, lättledd, svagsint, vag, verklighetsflyktig.
GILLAR
Att utagerade saker förblir utagerade, det absurda, ensamhet att drömma i, mysterier, vara vilse.
OGILLAR
Besserwissrarbli kritiserad, det uppenbarapedantiskhet, vara stressad.
PERSONLIGHET
Fisken är mild, känslig, foglig och tålmodig. Du vill aldrig såra någon eller göra någon illa och du är en stor djurälskare, lika omtänskam om djur som om andra människor. Du är vänlig, spirituell, godmodig, snäll och medlidsam. Du är känslig gentemot andra människors känslor, men ofta opraktisk och ologisk. Du har en stark tro på det övernaturliga och du kan vara ganska religiös. Du är ofta väldigt medkännande och taktfull inför allt lidande du möter. Du är väldigt bekymrad över andras problem, men inte särskilt intresserad av de problem du själv har, utan hoppas att de ska lösa sig av sig självt.
Du är väldigt blyg, tystlåten, anspråkslös, hemlighetsfull, lynnig och inåtvänd och kan vara svår för andra människor att förstå och att komma nära, ofta känner du dig osäker och stressad bland människor du inte känner särskilt väl, och du blir lätt sårad och modfälld. Ofta har du dåligt självförtoende. Ditt temperament kan snabbt svänga från väldigt optimistiskt till djupt pessimistiskt.
Faktiskt verkar du ibland nästan för annorlunda för att leva i denna värld så som den är. Ibland verkar du existera snarare emotionellt än rationellt. Du vill bli sedd som väldigt kreativ och du är väldigt mån om att lyckas men du ogillar disciplin och inskränkning. Du har dock ofta varken energi eller motivation att göra något radikalt och du ger lätt upp.
Du tycker om ensamhet och du tenderar att dra dig tillbaka till en drömvärld, men du är extremt konstnärligt begåvad, något som kan ge dig både pengar och berömmelse. Du har ett rörligt intellekt och är intuitiv, du har lätt för att förstå och du är en god observatör och lyssnare. Allt detta gör dig väldigt kreativ inom litteratur, musik och konst. Du älskar skönhet, lyx och njutning, och du drömmer om att resa till exotiska platser.

YRKEN
Du tycker bäst om att jobba antingen ensam eller som underordnad. Du kan vara en bra bokhållare eller sekreterare. Din medkänsla för de i nöd gör att du passar bra inom välgörenhet, eller som sköterska eller veterinär. För att tillfredställa ditt upptäckarbehov kan du bli kringresande eller sjöman. Din andlighet kan göra att du jobbar inom kyrkan, eller som medium eller mystiker.
RELATIONER
Du är aldrig egoistisk, alltid väldigt trogen, generös och hjälpsam. Du är sexuellt ömtålig, och verkar ibland vara nästan asexuell. Du är väldigt försiktig, vill inte rusa in i något, rädd för att bli sårad. För dig är psykisk kontakt viktigare än fysisk.
Du passar bäst ihop med
Oxen -
Kräftan -
Stenbocken -
Vattumannen -
Fiskarna -
Du passar inte lika bra ihop med
Väduren -
Tvillingarna -
Lejonet -
Jungfrun -
Vågen -
Skorpionen -
Skytten -
Din motsats Jungfrun

SJUKDOMAR Alkoholism, drogberoende, glömska, köldskador, mentalsjukdom, problem med lymfkörteln.

STYRANDE PLANET Neptunus
HÄRSKANDE GUDOM
Neptunus (Poseidon) - Havets Gud
VETENSKAPLIGT NAMN Pisces
NYCKELORD
Enande
PERSONLIGT NYCKELORD
Jag tror
DUALITET Yin (feminin(haha, nej verkligen inte XD), mörk, mjuk, passiv)
TRIPLICITET
Vatten
KVALITET
Föränderlig
FÄRG Mjukt havsgrönt
STJÄRNSTEN
Akvamarin
METALL Platina
BLOMMA
Vallmo (näckros, jonkvill
TRÄD Fikon, pil
DJUR Fiskar
LYCKONUMMER 2 och 6 - fel
LYCKODAG Fredag
LÄNDER Portugal, Sydafrika. - Inte portugal x)
STÄDER Alexandria, Casablanca, Dublin, Lissabon, Sevilla. - Kände till en..XD

MYTEN BAKOM TECKNET Kriget mellan gudarna och titanerna gjorde Gaia - självaste moder jord - så till den milda grad upprörd att hon frambringade det fruktansvärda monstret Tyfon. Detta monster överrumplade gudarna. I sista stund ropade dock guden Pan ut en varning, och föreslog för gudarna att de skulle förvandla sig till olika djur så att de kunde gömma sig för monstret. Kärlekens gudinna Venus knöt då ett rep mellan sig själv och sin son Amor, så att de inte skulle tappa bort bort varandra i paniken. Sedan förvandlade de sig till fiskar, och dök ner i floden Eufrat.
Så jag är Venus och Amor då? :D

NÅGRA BERÖMDA FISKAR
George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Jane Goodall, Liza Minelli, Billy Crystal, Michelangelo, Nat King Cole, Glenn Close, Bruce Willis.

SHITSHIT JAG FICK MICHELANGELO!!!! MOAHAHAHAHAHAHA

I'm surprised it got so far

http://www.trivia.se/bilder/questions/19850-20080214190245.jpg
Im going to write this in english, because it look's so much cooler.
I love Sweden so much, and I can never imagine there's a better country than Sweden(except some few, but u get it), I love the snow, I love the enviroment, I love everything. But I don't like the fact that this country is so isolated from the world, it's like nothing compared to the other countries! I mean, it isn't nothing! It's actually very much, and I lovelovelove it so much. But I won't reach my dreams here, and I won't live the life I wan't to here. This is not for me, and besides, my body is craving after the united states. I mean, it's not me, it's my body. If you get it. I never chose to think like this. The brain has more control than you know.
I need USA, I need to live there. Sweden won't satisfy my dreams, and I think I have a chance there. And I've dreamed of this since I've been a tiny bastard! 


MOHIHI

Tyckte den andra listan var lite boring, så jag slutade med en. Men hittade en ny på Paow's blogg. Höhö.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Bilden -------------->
10 faktagrejer.
Jag älskar när folk ljuger och jag vet sanningen
Jag älskar citron och sura grejer. Ibland äter jag även citronsyrepulver!
Jag äter snabbt, och får då ont i magen.
Jag får ALDRIG mensverk >:D
Jag är fortfarande mörkrädd, och sover med lampan tänd...
Jag kan inte göra en kullerbytta
Jag älskar mina bröder mer än mina föräldrar
Stora kläder är underbart
Jag älskar allt som har med film att göra!
Någon dag vill jag bli en skådespelare, och har velat det i flera år!

 


Ge mig


Den första och femte var finast. Men den första var nog finare. Som ni kan se så gillar jag prickigt. Höhö. Men så glömmer man ju att dessa tjejer är jävligt smala(jämfört med mig, ja) och midjorna är, ja..smala. Så höhö, inget för mig inte. =)


They'll kick you, then they beat you!

MJ-lover 4ever: Tackar tackar. Det är ingen onödig kommentar, inte alls =).

Tjolahooooopp bloggen!
Jag är sur, eller konstig. Orkar inte med något, har inte lärt mig ett skit i skolan, och vi ska ha förhör på RANDOM GREJS PÅ MÅNDAG! Ååååh, idag åt jag korv till middag btw. Det var länge sedan.

Uuhm..PÅ FREDAG DÅ DET ÄR KOMP MÅSTE JAG, NORA OCH SANDRA JOBBA I MATSALEN????? HELT SJUKT JU, VI HAR JJU KOMP OCH JAG VÄGRAR OFFRA MIN TID FÖR ATT TORKA NÅGRA ÄCKLIGA BORD!

Nu ska jag göra något. Hejdå :)

That woman is out to kill!


MIN YOUTUBE LAGGAR SOM FAN, ÅÅÅÅH VAD IRRITERANDE!
Men åh, var just hos Nea. Vi gillar att klaga på olika saker, hiihihihhiih, skåjar bara, hihihih = gay.
Blood on the dance floor har alltid varit en av mina favoritalbum från Michael, höhö. De flesta låtarna på senare tid var ju riktad till illuminati. Denna låt handlar om de.

And it seemed that everything was on my side - Typ att de gör en stor först, låter en känna glädje osv osv.
She seemed sincere like it was love and true romance - Såg ut som om de verkligen försökte hjälpa
And now she's out to get me - Ja..

Susie = Illuminati, :/
And Susie ain't your friend
Look who took you under
With seven inches in

So the whole point, att de hugger en i ryggen, sviken en, whatever, ta det hur ni vill.

Silly old bear


Längtar jag? JA!

fucking jävla skit!

Alla i min klass kan göra en kullerbytta. Jag kan inte. Alla i hela skolan kan göra en kullerbytta. Jag kan inte. Alla mina bröder kan göra en kullerbytta. Jag kan inte. TILL OCH MED MIN MORSA KAN GÖRA EN KULLERBYTTA! VET NI HUR PINSAMT DET ÄR FÖR MIG?! GRÅTER NU FÖR DEN DÄR JÄVLA RULLNINGEN! HAR FÖRSÖKT I ÖVER EN TIMME NU OCH INGET HÄNDER! JAG FÖRSÖKER JU FAN! VARFÖR HÄNDER INGET FÖR!? HATAR HATAR HATAR MIN FUCKING JÄVLA KROPP! FOLK SOM VÄGER 50 KILO MER ÄN MIG KAN GÖRA EN KULLERBYTTA, VARFÖR KAN INTE JAG FÖR? ÅH, ILSKAN GÅR INTE ATT BESKRIVA PÅ EN TEXT!

Fuck the world, I have MJ

Lyssnade just på When you're gone, och kan inte sluta tänka på Michael nu. Jag älskar honom SÅ JÄVLA MYCKET! SERIÖST, JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR MICHAEL JACKSON! Och jag vet om ni vet, jag vet att ni inte orkar med att jag överdriver. MEN MIN BLOGG, MINA ÖVERDRIFTER, MIN ALLT!!! MIN MICHAEL! Min fina älskade underbara söta snygga roliga gulliga talangfulla älskling.
Jag behöver ingen annan, jag kräver ingen annan.2_large
Jag är SÅ LYCKLIG ATT JAG ÄLSKAR DIG! Så lycklig, och jag tycker lite synd om människorna som inte gillar dig, eller inte älskar dig. Menmen, Their loss ;).
NEMO MICHAEL.

cigarettes & cocaine

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/828424/Michael-michael-jackson-8499497-884-663_large.jpg?1255174135
Orkar verkligen inte med skolan. Allting gör mig så förvirrad och trött, och jag fattar ingenting! Så jävla jobbigt. Om man bara kunde bli hög och glömma bort allt för ett tag!

I'd want you the way I’ve dreamed you were,

Tumblr_ldckjbaz2p1qbf9beo1_500_large
Mår illa, så illa. Skola imorgon. Förfan.

WUAAH TACK SANDRA =D =D =D

http://images4.fanpop.com/image/photos/16500000/Avril-rare-pics-avril-lavigne-16579532-320-240.jpg

ÅÅH, SANDRA SKICKADE HELA LÅTEN TILL MIG PÅ FB OCH JAG REJPAR REPEATKNAPPEN, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR LÅTEN. ÅÅÅÅH!!! LÄNGTARLÄNGTAR TIL 4DE MARS!!!!!
Im gonna be drunk next to u


Det här är en RIKTIG kärlekslåt, så alla ni som lyssnar på Bruno Mars om att han tar självmord när han hoppar framför ett tåg eller håller i en granat, LYSSNA PÅ DENNA ISTÄLLET!

And when I'm dreamin', well I know
im gonna dream Im gonna dream
about the time im with you

Btw, notera att jag aldrig bruka lyssna på kärlekslåtar vanligtvis, då alla är så deprimerande och det enda som finns i deras texter är "Why did you leave me?" eller "I love you", och detta är så tråkigt och deprimerande då. I like HAPPY songs =)

I was out for a little fun

http://www.shredder.se/wp-content/uploads/2010/06/rango.pnghttp://ninjalite.com/wp-content/uploads/2010/03/Pirates-of-the-Caribbean-On-Stranger-Tides-2-213x300.jpg
Rango & On Strangers Tides

Filmer man längtar till.

HALLOJS BLOGGEN! Det var länge sedan, hööhöö. Fick en kommentar häromdagen, om varför jag gillar JP så mycket. Alltså..höh, jag har väl ingen förklaring precis. Alltså, han har alltid varit en av favoritskådisarna! Första filmen med honom som man såg var väl Benny & Joon, fast den minns jag knappt någonting av. Tror att jag såg filmen..för 7 år sen kanske? O.O. Det var iaf innan vi flyttade till den här nya lägenheten och då var jag under 6 år. >:D. Dessutom så fick han mig att älska choklad :D, så om någon undrar varför jag älskar choklad, är för att Johnny Depp gör det. HAHAHAH

JAG FUCKING HATAR DIG

DIN JÄVLA KUKFITTA! NU ÄR MITT HÅR SÅ JÄVLA KORT IGEN, SÅ JÄVLA SUR JAG ÄR! JAG VILL INTE HA KORT HÅR FATTAR DU! JAG BAD DIG KLIPPA EN CM, INTE ALLT DET JÄVLA LJUSA. BRA
NU HAR JAG KORTAST HÅR IGEN!

Life is to short to even care about

Tumblr_ldlncksbmc1qbjayvo1_500_large
Nu har jag hittat massa inspirationsbilder, så ska börja fota som fan nu. Hajdå =)

ÅÅÅH SÅ IRRITERANDE

Mitt MTS account fungerar inte längre! Jobbigt, måste göra ett nytt >.<

Dam ta re damdam


Favoritspelen på Thesims.se sen 2006. Haha, jag minns att man var tvungen att vara 13 år för att kunna vara medlem, jag var 10 år. HAHA

kan inte sova

1. Fullständigt namn? - Nemo
2. Exakt ålder? - 14& 10 månader
3. Vart bor du? - Stockholm
4. Bor tillsammans med? - 4 bröder, kärringen & hennes man
5. Husdjur? -
6. Färg på ditt hus? - Uh va..lägenhet?
7. När är du född? - 1996
8. Klass? - 8E
9. Vilket år tar du studenten? - om 5 år, 2016
10. Något jobb? - Nej
11. När gick du upp i morse? - halv 12
12. När ska du sova ikväll? - Efter detta inlägg
13. Duschat idag? - Nej
14. Kramat någon idag?- Nej
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - Macka, choklad, äpplen, soppa, macka igen
17. Dagens klädsel? - Mjuksbrallor & en tshirt
18. Dagens smink? - Inget
19. Dagens sötnos? - Jamie
20. Dagens roligaste? - Inget speciellt
21. Har du många vänner? - Nope
22. Hur många har du kysst? - Det vill du inte veta
23. Hur många har varit otrogna med dig? - Wtf
24. Vem pratade du med i telefon senast? - Minns inte
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Orkar inte kolla

FAVORIT:
26. Film? - MASSA
27. Låt? - MASSA
28. Mat? - Pasta
29. Dryck? - Vatten
30. Färg? - Blå
31. Stad? - Stockholm
32. Land? - Japan, USA, Canada, Australien, England, osv
33. Ämne i skolan? - Engelska

SENASTE:
34. Personen du tänkte på? - Avril
35. Gången du spydde? - Ett tag sedan
36. Gången du grät? - Lördags efter 12, så söndag
37. Pizzan du åt? - Med tjejorna när vi firade Dellas sista dag
38. Gången du var i Göteborg? - ooh..6 år var jag
39. Gången du var i Stockholm? - Nu
40. Gången du var full? - Aldrig vart full
41. Gången du var hög? - Aldrig vart hög
42. Personen som såg dig gråta? - Minns inte

ANTINGEN ELLER:
43. Svart eller vitt? - Båda
44. Hund eller katt? - Hund
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - Mysa, men får längtan efter fest ibland
46. Tv-spel eller datorspel? - Båda och
47. Hångla eller pussas? - Inget
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Inget
49. Ragga eller bli uppraggad? - Inget
50. Big Brother eller Paradise Hotel? - Inget
51. Har du svart hår eller blont? - Svart
52. Har du blåa ögon eller bruna? - Bruna
53. Choklad eller lakrits? - Choklad
54. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
56. Coca cola eller fanta? - Fan...Fanta
57. Pizza eller kebab? - Pizza
58. Randigt eller prickigt? -  Både och..eller prickigt
59. Älska eller älskas? - Inget
60. Leva eller dö? - Både

ANTAL:
61. Personer du älskar? - 7
62. Personer du hatar? - Jadu ;)
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - -

64. Glassar du ätit på en dag? - MASSA
65. Gånger du ätit kött? - Massa
66. Gånger du haft minnesluckor? - Uh
67. Gånger du varit hög? - 0
68. Gånger ditt hjärta brustit? - 1

 

VEM
69. Ska du träffa imorgon? - 0, kanske nea?
70. Sjöng du senast för? - Brorsan
71. Hade du senast en msn konversation med? - Ronja =)
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ;)
73. Förtjänar att dö? - ;)

VAD:
74. Gör dig glad? - Böcker, musik, underbara vänner, mat
75. Gör dig ledsen?- A LOT. Men typ inget på senaste tiden.
76. Vad vill du helst göra nu? -  Dö
77. Vill du ha nu? Vatten
78. Önskar du dig i julklapp? - Inget
79. Längtar du till? - Inget
80. Ångrar du i ditt liv?- Massa


Jan. 4, 2011


Två fina bilder ifrån söndags på fina Nea. Min dator har blivit SKITSNABB, farsan har installerat den i XP istället för skitiga vista nu, så den är supersnabb =D. Dock funkar usbanslutningen fortfarande inte så farsan ska skicka in datorn inom en snar framtid.

~~Idag fyller Daniela 15 år btw ^^- Grattis ~~

BLOING


Extrent inzoomad bild på en liten tomte. Nea fick den sen =D.
Scrubs är på TV, min dator fungerar fortfarande inte :/. Aja, hajdå!

ETT BILLIGT FYND!

JAG HAR FÅTT NIKON D5000!!! ELLER, FÅTT OCH FÅTT. MEN HURSOMHELST!!!!!!!!
HAHAH, FICK TILL OCH MED EN BADBOLL PÅ KÖPET? HAHAHAHAH

Nikon D5000 18-105 VR + Acc. kitNikon D5000 18-105 VR + Acc. kit
SKYNDA ER OCH KÖP FRÅN NETONET!!!! jag fick med ett objektiv SOM ÄR STORT! Fick även med objektivväska, kameraväska, rengöringsgrejs, BADBOLL HAHAHA, och så en grejs man har runt objektivet så att inte olika ljus ska störa bilden =). haha, nej men objektivet är underbart. Kan zooms in SOM FAN! Dock väger allt tillsammans typ 1 kg O.O, så måste nog köpa ett "enkelt" objektiv också.
Idag var nea hemma hos mig från 5 till halv ett typ, hahaha. Vi åt kyckling till middag, hihihi =D

Extrem inzoomad bild =D, stod typ vid dörren här. Hihi. MEN VET NII!!
MIN DATOR BLIR BLÅ NÄR JAG SÄTTER PÅ DEN OCH STÄNGS AV SEN, SÅ JÄÄÄVLA IRRITERANDE! OCH PAPPA SOVER OCH HAN HAR ÄNDÅ FORMATERINGS CD'N I HANS BUTIK SÅ JAG MÅSTE VÄNTA TILL 8 IMORGON TYP!!!Wow

Jag är så glad över att jag kom hit. Så lyyycklig =D =D =D =D =D =D. Det skulle aldrig hänt annars =D =D =D =D =D =D nu måste jag äta frukost även fast jag inte är hungrig. Sen berättar Nemo =D

NAW VAD SÖT

Brorsan : Gått nytt år kära du XD önskar dig det bästa av nya året <3.
HAHAHAA =D, bara för att jag lärde honom "XD" HAHAHA. Han har lite problem med läsn&skrivt, därför är det lite fel. Dock tror jag att han skrev Gått sådär med flit ;)