They'll take you up, then push you down.

Tja! Har raderat alla mina profilbilder på FB, ska kaaanske fråga om att bli vän med BB. Vågar dock inte. Nu kan man se bilder på bebisen iallafall. Han fyller år idag btw, en månad innan mig. >:D
Så nu är vi lika gamla. Fan att vi ska ha prao i 2 veckor + en vecka sportlov. Man hinner inte vara lika gammal länge. :(

Idag var det nog den roligaste mattelektionen jag någonsin haft! Ni fattar inte hur kul det kan bli mellan en Elis & en Nemo. HAHA jag dör. "Men, alltså de åker ut från killen och tävlar och den som vinner blir barnet!" var min snabba förklaring till hur man får barn. HAHAHA! Jag höll nog på att dö lite, om jag inte hade massa fett på magen så skulle allt detta skratt ge mig kinda magmuskler. =)

Pinsamt var det när jag höll Annie & Nora i varje hand, och jag gick bakåt medan de gick framåt. Så skulle vi ner för trapporna och BB är där! Pinsamt! :/

Bad om ursäkt till Manal idag, fyfan vilken idiot jag var igår. Hur i helvete kunde jag svara emot?

Btw, igår fixade jag mina ögonbryn helt själv UTAN ATT DET BLEV NÅGOT FEL. fattar ni? JAG LYCKADES NOPPA MIG SJÄLV BRA FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

Idag på bilden blev man sur, fick göra om min jävla skit 8 gånger >.<, sen fick jag ta hem. ÅÅÅH!

FÖRESSTEN! JAG HALKADE IDAG. HAHA, FICK ONT I RUMPAN SOM FAN! Sen satt jag på knä och ba "DELLA JAG KAN INTE GÅ UPP!" XD HAHAHA. Och människorna skrattade.

Och på väg hem så blev jag så sur, jag skulle just in i tunnelbanan och då kommer en jävla kvinna bakom  mig med sin jävla barnvagn och säger "Kan du gå in eller?". Jag ba: öh..
Sen när jag står där, så råkar en man i typ 30 årsåldern trampa på mig. Sen vänder han sig om och stirrar rakt i ögonen på mig, som om det är mitt fel! Sen säger han "Du får skylla dig själv om jag trampar på dig" med en jätteläskig min & korrekt svenska. Han såg indisk ut. Jag nickar. Sen pekar han på en plats mellan säterna och ba "Där kan du stå". Man ba..jaha, men det finns ju plats här?

ÅÅÅÅÅH, vilken ioregjlgj dag.

Kommentarer
Postat av: Annie

sv; Tack Nemo :D ♥

Du är också söt och det tycker nog BB med ;)

2011-02-04 @ 21:45:11
URL: http://tyypangelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0