Suck..

Jag saknar London som fan..Saknar den därvillan vi bodde i som var så typiskt England! Med morsans unga bästis, saknar hennes 2 supesöta barn som somnade på mitt knä & saknar hennes underbara systerdotter som var så jävla snäll!

Minne 1 : Jag vill att Gas(Kallade henne för det, hon heter Hanna egentligen) ska skynda sig och sminka samt byta om så att vi kan dra ut till Harrow's, hon är för lat och jag måste dra henne upp för trapporna i villan. Försöker, men hennes längd gör det svårt för mig, Mimmi & hennes bror försöker hjälpa mig, de bär upp hennes fötter nerifrån och jag drar upp henne från underarmarna. Blir svårt, vi misslyckas! Varje gång vi lyckades ta upp henne ett par steg så gjorde hon sig ännu tyngre och spände kroppen. Efter ca en halvtimme ger alla upp och vi drar ut till sist!

Minne 2 : Jag & Hanna är ute i Harrow's, går runt och stöter på en kille som säljer sitt album Back to Basics. Vi vill inte köpa, då han sjunger "rapp" etc, vi går och köper min fina Simba(FÖR 200 KRONOR, ÅÅH, BORDE INTE KÖPT DEN JÄVELN) och äter vår dagliga dos av Mcflurry Mint+Choklad, sen så pratar vi om hur söt den där killen var och vi gick runt och letade efter honom. Vi tyckte även att han sålde sina skivor ganska så billigt(5pund, ca 60 kr) så vi gick runt och letade efter honom. Efter 20 minuter ger vi upp, men ser honom och börjar ta smygbilder på honom då vi inte vågade hälsa. Tillslut så går vi fram till honom och köper ett album!
Här ser ni honom på 0:37 :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0