Älskar jag onsdagar? Oh yes!

Åååh, vilken dag det var idag! Skulle nog aldrig kunna föreställa mig att allt detta skulle hända idag!
Först så går jag och Della genom korridoren, BB's rygg är vänd mot oss. Sadsad. Hur som helst. Vi käkar, väntar lite på BB, och så kommer han tillslut! Dricker 1 glas mjölk(eckligt), sen tar han ett till glas med maten. Jag går och lämnar brickan, funderar på att dra men går till Della & Elvira som står vid "mackståndet". Snackar lite, och SÅ KOMMER BB! Jag blir ju helt hysterisk och petar superhårt på Della & ba "DELLA, DELLA", så hon böjer sig bakåt och stirrar på honom med sina förvånande ögon. HAHAHA.

När han går, så tar han ett till glas mjölk. HAHAHAHA SÖT! ♥

Sen så börjar allt! Vi har vanligt b-språk, och så väntar vi tjejer. Det blir kvart över, och egentligen skulle bara jag, Elvira & Della gå ner, men Anna, Annie & Sandra följde också med. När vi är där nere så kommer han genom en annan väg! Så jag Elvira drar med mig till närmaste toa! Alla andra tjejer står där, och då hälsar Della på BB, men han blir "ööööh", och så skriker hon(när hon står typ 1 meter ifrån honom) "NEMO, JAG HÄLSADE PÅ HONOM DU SKA GE MIG EN GODIS!".
PINSAMT, HAHAHAHAHA. Sen så går han upp, och vi går upp utan att riktigt tänka på det, och så går vi genom korridoren och SÅ GÅR HAN FRAMFÖR OSS! Vi blir ju helt awhlhfksfhjshfks. Tjejorna ville veta min hemlis, så Annie säger "Men NEMO, TÄNK OM VI OCKSÅ ÄR KÄRA I HONOM?" jättehögt, och alla tjejer börjar skrika "NEMO NEEEEMOOO"  så att BB hör! HAHAHA. Och jag skriker ju "SLUTAA!!" och då vänder han sig båkåt...Då blir man, shit...hoppas han inte trodde att vi menade honom. För det gjorde vi ju inte. Just när han är framme, så kommer Sara framför honom och säger "Hej ****". HAHAHA, stackarn, han måste ha blivit skiträdd ju.

På slutet av dagen, så sätter han sig på bänken i blåa arbetslaget. Och jag kom ju från andra sidan, så säger Annie att han sitter där så jag tvingar med henne förbi honom sen tillbaka. Konstig jag är, I know. Sen så går vi till skåpen, och jag skyndar mig därifrån med Elvira & Ronja, och så sitter en TJEJ BREDVID HONOM! OCh så måste Ronja & Elvira krama en annan sjua framför honom, medan jag står där som ett pucko...

Jag glömmer min mobil när vi är därnere, så går upp igen. Han står BREDVID VÅRA BÄNKAR!!!! Jag får panik, och vågar inte gå förbi honom så hoppar upp på bänkarna och hoppar ner från bänken till andra sidan till skåpen. Pinsamt om han såg mig..Sen vänder jag mig om och då gör han ett jättekonstigt ljust "wueeeeh" ljud och viftar med armarna innan han springer därifrån..Uhm..Della hade min mobil btw, jag hade vart så stressad att jag hade sprungit medans min mobil låg på golvet!

Kommentarer
Postat av: Annie

HAHAHAHA Nemo du är så rolig x)

2011-02-09 @ 17:51:52
URL: http://tyypangelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0