One of the best, ofc


Alltså tacka min bror för hans awesome musiksmak! När han först satte på de, tror jag kanske var, 11-12 år. Han satte på de HÖGT i hela huset och den första tiden gillade jag inte alls de, men 2 veckor med att vara tvungen till att lyssna på de varje dag då mina föräldrar hade rest bort. Så blev jag fast, lol. Sedan sprang jag runt och sjöng "I AM GOOOOIIIING UNDER!!!!" i huset med brorsorna. Så jävla kul, haha. Saknar som fan =)

Fuck that, this and everything

När man säger att man hatar sin familj, eller någon väldigt nära person i blodet. Så ska man inte få detta svar "Men de älskar dig, de gör det bara för att de älskar dig". För det svaret kan inte bli mer fel.

Take me to 1973


Hippietiden, utsvängda byxor, bra musik, man kunde skita i skolan, usa, skägg på killar, kvinnor med afros, tjejer med buskiga ögonbryn, solglasögon, jeans, glada färger, teater, Diana Ross, Michael, allt fint. Oh honey, nu lever vi i en värld med elektronik, ingen familjekärlek, falska omkring en, våra bästa vänner är mobilen, TVen eller datorn.

Regina Spektor who?

http://balloonranger.blogg.se/images/2009/reginaspektor_62718724.jpg
Vacker är hon. Vem är hon??
Vi har mattevecka, vi ska egentligen jobba med ett NO-projekt, men Manal är konstig. Dessutom så kan jag inte hjälpa att jag är skitkorkad i matten, jag valde inte att vara dum :S. Jag är dålig i skolan, so what. Vad kan man göra åt saken, pluggar så mycket som möjligt nu, varje jävla dag. Sen kommer Manal med sitt jävla "Varje dag, en halvtimme" Man ba : SER DET UT SOM OM JAG TID ELLER?

Sedan kom dessa idioter & snodde Dellas & Noras mobiler samt Dellas busskort. Man ba, jaha, vad säkert det var här då. Jädrans idioter, kan de inte käka på sin egna jävla skola eller? Jädrans Distra!

MATTE HELA JÄVLA VECKAN, JAG STÅR FUCKING INTE UT. Mörda mig, snälla rara. 2 prov nästa vecka, SO&NO, Fredrik har inte lärt oss ett skit på SO'n. Vi har spelat ett jävla spel, man lär sig mycket va? Inte undra på att jag får panik när jag gör prov. Matte prov på onsdag, YAAAAAAAAAAAAAAAY. Denna vecka, YAAAAY, ekvationer, negativa tal & potensform. YAAAAAAAY. jättekul ju, jättekul att FÅ ETT JÄVLA IG!

FUCKING KUKHUVUD

JAG BAD DIG KÖPA FIIIIINA JULKLAPPAR, INTE NÅGRA MED NÅGRA JÄVLA ÄIDSKHÄLDG PÅ :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S Åh VAD JAG HATAR DIG. Åh VAD jag vill att du ska STEKAS MED RUTTET FLÄSK OCH BAJS. Åh vad jag vill att du ska lida, ska fan bränna upp dig, halshugga dig i sömnen. Slita isär dina nerver, vända ut&in på dig. Riva av din jävla hud, ta ut dina jävla ögon och sedan pissa på de, sedan STOPPA IN DE IGEN! Så att det verkligen bränns inne i ditt fucking huvud, så att din jävla ärthjärna friteras och blir svart. Sedan ska giftet åka ner till din mage, så ATT DU FUCKING FÅR TARMCANCER, HJÄRTCANCER, LUNGCANCER, sedan ska din fucking fitta brännas varje gång du pissar, och det kommer ut då njursten genom den! Sedan ska du skita blod, ditt jävla bajs ska vara rött, då dina inälvor och allt är ihjälslitna. DIN NÄSA SKA KLIPPAS AV MED EN NAGELSAX, SÅ ATT DET VERKLIGEN GÖR ONT. MUNNEN SKA HÅLLAS MELLAN TVÅ MAGNETFYRKANTER, SEDAN SKA MAN DRA UT PÅ MUNNEN SÅ MYCKET ATT DEN TILLSLUT SLITS AV FRÅN DITT ANSIKTE. Jag föreställer mig allt nu, SÅ JÄVLA NICE, DIE MOTHER, DIE YOUR FUCKING ASSHOOOOOOOOLE.

och jag FÅR ÖVERDRIVA HUR MYCKET JAG VILL. Jag fick ut allt nu. Puss hejdå :D

HHAHAHA


HAHAHAHAH TYCKTE LÅTEN PASSADE SÅ JÄKLA BRA MED SEYMOUR SÅ VAR TVUNGEN ATT LÄGGA IN DEN. HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA :D

Detta får jag INTE äta

1. Friterad mat
2. Hamburgare & Pomfrites
3. Socker, alltså vanligt socker. Beror på i vad.
4. Sylt i burk
5. Saltade nötter
6. Rökta nötter
7. Friterade feta oljiga bönor
8. Bakade bönor
9. Mjuk choklad/choklad
10. Godis
11. Kolachoklad
12. Tuggummi
13. Sötsaker som man suger på
14. Sötsaker med mintsmak
15. Lakrits
16. Honung
17. sk
18. Inlagda frukter
19. Konstig sylt(Chutney?)
20. Salta gurkor
21. Bacon
22. Korv
23. Saltat fläsk&fisk
24. Skinka
25. Biff
26. Pudding
27. Sirap
28. Fruktjuice
29. Kaka
30. Vitt bröd
31. Läsk i burk
32. Bakade sötsaker med vitt mjöl, som bullar etc
33. Kaffe
34. Kex
35. Snabbmat
36. Vit pasta!!!!!!
37. Inlagda frukter med socker
38. De flesta flingorna
39. Alkohol
40. Potatischips
41. Popcorn
42. Kakor
43. Glass
44. Tårtor
45. Paj
46. Alla desserter

Kollade upp en engelsk sida och såg detta, vad man INTE ska äta om man vill ner i vikt...Vissa saker är ju superenkla, och jag har strykit över saker jag brukar hålla mig ifrån/kan hålla mig ifrån/inte brukar äta. De som är hälften strykna kan jag hålla ifrån mig sååååådär. Men, mycket jobb framför mig. Ska försöka följa schemat ;),

JAG KOMMER FUCKING MISSLYCKAS, VAD SKA JAG ÄTA FÖR SÖTSAKER? INGEN GLASS? INGEN VIT PASTA? INGEN JÄVLA...............Vad ska jag göra D:..
.

Åh

Jag har funnit en nätbutik med underbara kläder. Men är man för bred, så är man. Så jävla jobbigt!!!

En lördag utan sötsaker är inte en lördag

Nu är sconsen inne i ugnen, det är inte precis sötsaker. Men något man kan nöja sig med för tillfället ;)


Update 21:21 : Jag lyckades mörda Yojimbo idag, han var ett helvete, mina gubbar dog minst 5 gånger.

No they don't wanna understand

http://images.paraorkut.com/img/wallpapers/1600x1200/c/courteney_cox_arquette_-4090.jpg
FYYYYFAN VAD VACKER! HERREJÄVLAR! Jag har alltid tyckt Rachel(Jennifer Aniston) vart mycket finare, men denna bild. Vacker...för vacker </3. Och håret D: D:. Nej nemo, nu räcker det.
Idag har jag sovit från typ 16.30 till 20.03. Sen vaknade jag åt middag, JAG VAR INTE ENS HUNGRIG. Jag vet inte vad jag ska göra, det vanliga typ. Ligga/sitta på sängen, lyssna på musik & deppa över att jag inte lever i en fantasivärld. =)

HELVETE

FYFAN FYFAN FÖR I HELVETE VAD ÄCKLIGT. HERREBAJS SAK!! JAG FUCKING HATAR FUCKING DIG OCH DEN BREDVID DIG FÖR OIFGJÖSGRGJ GÅ OCH SUG HÅRIGA PUNGFACKINGFITTKUKSAKER!

Jag tror inte på gud, förlåt Michael, då du själv var kristen. Men jag kan inte tro på något som är så..otroligt falskt...

Kändisar som fyller år samma dag som jag

http://blog.frisorska.se/wp-content/uploads/2009/02/jessica_biel.jpghttp://www.algonquinbooksblog.com/wp-content/uploads/2010/10/Ira-Glass.jpg
Jessica Biel & Ira Glass.
http://1.bp.blogspot.com/_bJIZTsGvOnI/TNKAlH60rRI/AAAAAAAAAEE/CpqYJcRM61o/s1600/Alexander_Graham_Bell.jpghttp://www.aqmd.gov/ej/images/Asthma2007/JackieJoynerKersee.jpg
Alexander Graham Bell & Jackie Joyner-Kersee.
http://a.giscos.free.fr/cinema/Acteur/J/JamesDoohan.jpghttp://whosbadpartytime.files.wordpress.com/2010/02/herschel-walker1.jpg
James Doohan & Herschel Walker
http://www.geh.org/ar/strip88/m197701881345.jpg
Sist & väldigt vacker. Jean Harlow.

Kände inte igen någon, men känner kiiiiiinda igen Jean's namn. Hmmm....och den första har jag kaaaanske sett på en bild förut.

Wonderful

Min morsa förstörde mina ögonbryn. Såhär ser de ut nu.

---------------------------------------------

suck

http://c.photoshelter.com/img-get/I0000ASprU0sHvTA/s/500/500/OBESE-TEEN-OBESITY-TEENAGE-GIRL-FAT-TEENS-OVERWEIGHT-YOUNGSTER-UK-001.jpg
Jag vill inte ha den där kroppen. Slut med sötsaker nu, the end. Det räcker.

Jag hoppas att du brinner i stekpannan med ruttet fläsk

Så jävla sur på fucking farsan. Alltså, han är precis som morsan. Lovar, får upp förhoppningar, låter en vara glad superlänge, sedan kommer slaget(inte bokstavligen), han o9wfgureajgöhaöhwfw. Jag skulle få en Thailandresa som födelsedagspresent, och farsan lekte dum och bara

-Ta inte beslut, vi alla i familjen måste ju bestämma. Sa han.
-JAG TOG ALDRIG ETT JÄVLA BESLUT, DU LOVADE JU!! var det jag ville säga, istället höll jag käften och gick. Snackades om massa annat, men orkar inte. Jag vet i allafall att resan som jag längtat som fan åt, inte blir av. Wihoo.

Alltså, han är ju ganska så snygg

Wow, sen jag var 6 har jag haft bra killsmak. Liksom, titta här bara.
http://www.popstarsplus.com/images/DanielRadcliffePicture.jpghttp://www.lovelydaniel.com/UserFiles/2009/7/25/Daniel%20Radcliffe%20vs%20Robert%20Pattinson.jpghttp://www.shareyourwallpaper.com/upload/wallpaper/celebrities-male/daniel-radcliffe/daniel-radcliffe_bccb8f04.jpghttp://www.lovelydaniel.com/UserFiles/2009/6/6/Daniel%20Radcliffe%20-%20MSN%20QA%20with%20Dan%20%20Emma%20%20Rupert%20and%20Yates.jpghttp://jjohannaf.blogg.se/images/2009/daniel20radcliffe20-20120-2030020-20harry20potter_45213208.jpg
Man blir lite kär på nytt när man ser honom. Äsch, Michael is the one&only. Förlåt Harry, men ganska så stolt att han var min första kärlek faktiskt, liksom. 6åring med SÅ BRA killsmak. :D

WhyUStabMeInTheBack


Sora&Riku. Riku är en kille btw.

Någon i mattelektionen idag : Men det blir för många bollar att rita!(misstolk?)
Manal : Mh. Ja...
Jag avbryter : Men man kan ju bara skriva med siffror istället!!! *Pekar*(Vilken idiot som helst skulle kommit på det)
Manal : JAAA BRAAAA, BRAA ******!!! ALLA KLAPPAR HÄNDERNA BRA, BRA JOBBAT, DU HAR BLIVIT BRA. *Många klappar händerna och vissa ler mot mig som om jag sa det första smarta jag någonsin kunnit? Man bara : Jaha..Tack Manal för att du gör så att det låter som om jag är värsta idioten.

Idag I SOlektionen.
Fredrik : Nemo kan du ta ner kartan så att du kan peka ut belgien.
Jag : Eh..Okej.
*Försöker över 3 gånger utan att nå den, hoppade varje gång men misslyckades*

Vissa : Aleex hjälp henne!(han är lång)
Jag : Alexx....D:
*Han tar ner den*
*Jag hittar inte Belgien i världskartan, letar, letar*
Fredrik : Kan du ta ner Europakartan?
Jag : Åh neej!! *Hoppar två gånger, misslyckas* Jag vill inte, Alexxxx *Gör ledsen min*.
Alla: HOPPA HOPPPAAAAAAAAAA!!!!!(Typ något sånt)
*Nemo hoppar för tredje gången, når och drar ner den, den vägrar stanna kvar men lyckas tillslut*

Helt jävla misslyckad dag helt enkelt, och nyheten sög kuk. Den handlade om en översvämning i Belgien, kan det bli tråkigare?
letar letar och efter skrikningar så hittar jag landet med världens minsta text över. XD.

I'll admit when I was wrong I can't wait, wait another day.

Idag
23:07
Jävla tönt
23:07
jävla pucko
23:07**** är inte inloggad.
23:08**** är inloggad.
23:08
Jag är inte dum och jag är inte som de andra pojkarna
23:08**** är inte inloggad.
23:09**** är inloggad.
23:09
du är precis som de andra
23:10**** är inte inloggad.

Den feta stilen är jag. Skitkonstig kille på FB? Man bara : Jaha..okej...vad händer nu? Blev jag sårad?

I'll admit when I was wrong I can't wait, wait another day.


Im stuck in my love for you


Så vacker. Saknar, så otroligt mycket. Ibland har jag svårt att tro på det, jag tvivlar fortfarande, även om jag vet att det inte är till någon jävla nytta. Men när jag hörde din röst igår igen, något nytt...


Såg The Gift med Nea idag, sjuk film. Men cool var den! Vi åt lite godis, glass & drack loka blandat med ramlösa. Sedan tog vi massa bilder med Neas kamera, haha, en var helt jävla galen. Jag kanske laddar upp den om 10 år. :).

Ouuuuh ouuuh

IGÅR
Klassråd & Spanskan var inställda, dock går jag inte på B-Spanska men whatever. Sedan på Mentorstiden var det bara jag, Sandra, Della, Elvira, Jonas, Justin & Alex M i klassrummet. Vi körde bokstavsleken med Remi, tjejerna förlorade, men men, det var ju det roliga som gällde :).
En ganska så cool bild för att vara tagen med kompakt faktiskt. Gillar att det är mörkt och cyklar bakom etc. No effects at all :). Inte ens blixt, hihi. Dock var det Smart läga, whatever >:D.

Idag.
Jag&Sandra försöker blockera vägen för Ronja så att hon inte springer ut och tar med sig västen så att de vinner på flaggan, plöstligt utbrister Ronja "TITTA EN FLODHÄST" och pekar bakom oss. Gissa vad? Båda jag&Sandra vänder på oss, HAHAHAHAHA XD, LIKSOM, ATT VI VERKLIGEN TRODDE XD. SERIÖST. HÖHÖÖHÖHÖH.

Jag&Edith på mattelketionen. "Maaaariaaaaaabingo". "Bertil, bingo på nätet" och "85, åtta...femma" med konstig dialekt. HAHAHAH. "3, enkel....trea." HAHAHA.

Is-pass, jag sitter med Linn, Sandra&Sara, en kille i sjuan pratar och jag pekar på honom och ropar "TYST MED DIG BORIIIS" hahahhahahHAHAHAHA. Och läraren som vi hade var liksom värsta "TYYYYYYYYYST" när han smsade som fan. Sen Viktor bara("Boris") : Vem kallade mig för Boris, var det du? Eller?
Och vi tjejer fick skrattanfall, värst var jag&Linn, vi skrattade VERKLIGEN mycket, sedan kunde jag inte sluta. Fick magverk. Älskar min skola, så, jävla, mycket.

Laughing until you feel sick

DAMP LYSSNAR PÅ DENNA LÅT, IMORGON SKA VI SKRIVA OM MASSA DECKARE OCH JAG HAR INTE TRÄNAT PÅ ETT SKIT. AWESOME!
http://www.youtube.com/watch?v=vXHLetLMBVw&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=vXHLetLMBVw&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=vXHLetLMBVw&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=vXHLetLMBVw&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=vXHLetLMBVw&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=vXHLetLMBVw&feature=player_embedded


Hittade inte texten på nätet, letade som fan men fick bara fram refrängen etc , så fick skriva vad jag trodde att jag hörde. Finns säkert massa mer men kan inte riktigt fatta. Borde plugga svenska nu <///3.

Father does all the work and he's scared to death
father runs to the table, said "what's going on"
mother cries desperatly, our baby's gone!

Do you know where your children are?
Because it's not 12 o'clock, and they're somewhere out on the street
Just imagine how scared they are
Do you know where your children are?
Because it's not 12 o'clock, and they're somewhere out on the street.
Just imagine how scared they are

She wrote that it's positive that they're using her
singing by her face, while sexually abusing her
just think she's out all alone on the streets
how did this girl survive
she got nothing

Do you know where your children are?
Because it's not 12 o'clock, and they're somewhere out on the street
Just imagine how scared they are
Do you know where your children are?
Because it's not 12 o'clock, and they're somewhere out on the street.
Just imagine how scared they are

Save me from this day now
save me cause I don't know what to do
save me from (?) a man
save me from cause I don't wanna go

As shes on the move she off to Hollywood
she said she wanna be a star she heard the money's good
she gets off at the train station, the man is waiting there
I'll show you where the money is
girl just let down your hair
hes taking her on the streets of sunset boulevard

Do you know where your children are?
Because it's not 12 o'clock, and they're somewhere out on the street
Just imagine how scared they are
Do you know where your children are?
Because it's not 12 o'clock, and they're somewhere out on the street.
Just imagine how scared they are

Detta är Michael?


Detta låter som Michael, det gör det faktiskt. Och den här låten äger, ska FÖR I HELVETE köpa albumet. No matter what liksom, får köpa det och låtsas att det är en julklapp eller något :D.

Hittat kamerasladdenFörklarar denna månad & månaden innan lite grann. Della snodde Isaks jacka, en ego bild någon gång på lovet. Anna&Della en skoldag samma dag Della snodde jackan. "Gjorde"(Morsan) sockerkaka med kladdkaka på toppen & grädde till. Smakade Earl Grey för första gången, då jag aldrig hann dricka london tea >:(. Fick en egen TV, dock är den på ett bord nu. Morsan ville ha Wii'n & Xboxen i mitt rum? Eh, nej, vill inte ha massa fullt här D:. Snyggt tecken på en snygg tröja som jag äntligen lyckades sno av brorsan. Stickning. Fattiga tjejer med gratis biobiljetter, jokejoke, men vadå, gratis. Della med stor cola. Jag & Della på väg hem, vi blev lite galna. Våra snacks. Della i biosalongen.(Dumma mej onsdags förrförra veckan på höstlovet) Filmkväll i tisdags förrförra med Nea. Constance. Chips. Godis. En giraff&elefant. Nea pussar den snygga matrixkillen. Jag pussar den snygga matrixkillen.

Roxie...Bilden jag har ringat in mig själv = Så typiskt att jag alltid ska vara med på bilder när jag gör konstiga saker, i detta fall, värmer något i mikron. Detta var i allafall den sista dagen med henne, och man blev verkligen ledsen. Liksom, hon är så jävla underbar. När jag sedan satte mig i vardagsrummet & såg på TV, så kom hon upp på soffan och myste, och även morsan som inte tillåter det lät henne. Sedan låg jag på soffan medan hon låg och myste, huvudet på min axel, som vanligt försökte hon putta ut mig. Men en sak var så konstig, hon var inte lekfull den dagen. Typ, ledsen, som om hon visste att hon skulle byta hem? Eller något, kanske bara jag som inbillar mig. Ingen aning. Hoppas du har det bra i uppsala nu världens sötaste hund. Puss.

Jag har funderat

Är det normalt att tänka som jag? Jag skulle tex hellre födas som en kille än tjej, nu går det ju inte, men om jag hade ett val att välja mitt kön när jag just höll på att skapades i någon annans morsas mage så skulle jag valt att vara en kille. Eller att jag så JÄVLA badly vill vara en asiat, jag härstammar ju från Asien, men inte den del i asien JAG vill komma ifrån. Liksom vet ni hur avundsjuk på alla er asiater? XD. Kan inte fatta att vissa operar ögonen så att de ser europiska ut, HA ERA ASIATISKA DRAG! (Ingen asiat läser detta då men u get the point(Mina händer luktar clementin) Eller att jag SÅ JÄVLIGT GÄRNA vill bo i en fantasivärld !!!!!!! D: JAG ÄR NOG BARA I EN FAS SOM HETER MENTALT SJUK FASEN. HEJDÅ

Utada's nya musikvideor är ÄNTLIGEN släppta!

6 dagar gamla men whatever. Så jävla sött.

Älskar hennes stil, så jävla gullig. Skorna på bild 3 är bara för snygga. Haha, Goodbye happiness var jättejobbig, en del av den kom på utube, sedan tog utube bort den för copyright, sen kom den upp igen, sen försvann den igen. Men nu, den oficiella är äntligen här >:D
http://www.youtube.com/watch?v=cfpX8lkaSdk
http://www.youtube.com/watch?v=W6QjKT1A2pI&feature=channel
Jag började faktiskt lyssna på henne efter att brorsan hade köpt KH, då introlåten var av henne. =) Ska nog sova nu och oroa mig över omprovet på SO på tisdag/i veckan.

Ett två tre, alla ner på kne

Kör igång med ett test innan jag börjar läsa de fem sidorna i NOboken.

1. Hur ser din drömkille ut?
Åh, gissa gissa
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Min PS
4. Hur lång är du? 157........
5. Vilken är den senaste filmen du sett? På bio eller? I så fall Dumma mej
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Orkar inte leta efter mobilen
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? Såg henne sist vid sex, orkar inte räkna
10. Icke godkänt i något ämne? SO & matte säkert
11. Mvg i något? Engelska för tillfället
12. När vaknade du idag? Halv tio ungefär
13. Vilken är din favoritplats? På golvet i rummet
14. Vilken plats föredrar du minst? Massa
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Vet inte, hoppas i Japan/USA
16. Hur stor är din säng? Enmanssäng
17. Vad sover du i? Pyjamas, tshirt, eller underkläder&tshirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? 1
20. Tycker du om kinamat? Jaaa...
21. Tycker du om kaffe? Jaaaa...
22. Vad dricker du helst till frukost? O'boy eller inget
23. Kan du spela poker? Nej
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Kinda
25. Vill du ha barn? Ingen aning
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, 50% arabiska ungefär och 2& tyska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? Onödigt skit
30. Är du cool? Naee
31. Kan du rulla med tungan? Nej
32. Vem är den roligaste människan du känner? Ingen aning
33. Vad har du för ringsignal?
Vibration
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ingen aning
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Michael CDhållsaken
36. Kan du byta olja på bilen? Va? Nej.
37. Vilken var den senaste boken du läste?
Slash, annars läste jag ut Ida/Sandor
38. Nämn två stycken som är din favorit artist? Michael Jackson & Avril Lavigne
39. Dansar du i bilen? Vafan, nej?
40. När var du i kyrkan senast? I sjuan, med klassen.
43. Har du någon tatuering? Nej
44. Tycker du om någon? Ja
45. Har du provat droger? Cigaretter är väl som droger? Nej i så fall
46. Röka eller snusa? Helst inget, men röka.
47. Hur gammal är du? 14
48. Vad är ditt mobil nummer? Vet inte
49. Vad ska du göra ikväll? Plugga på NO'n och sedan bums i säng
50. Har du några syskon? Japp
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? Vet inte, kanske 60 kr?

Märkt att jag alltid blir så känslokall när jag svarar på dessa frågor?

Älvor är vackra

http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/c91049302b38a787917978860eec23c71224293516_full.jpg

Förfan alltså

Hepp, nu lägger jag av med rollspelet. Jävla sida.

Idag lördag den trettonde november

Så vaknade jag vid 11, farsans faster& hennes plastikoperade dotter som röker marijuana åkte hem idag. PUH! Hon var värsta punghuvudet O.O.

Sen så åt jag en Billy's pizza till brunch vid 2 och satte igång & spelade FFX-2. Nyss så åt jag klart middagen och jag ska antagligen kolla på Simpsons nu. Hejdå.

I changed. People change. - MJ

http://www.glogster.com/media/1/4/1/42/4014273.jpghttp://icanhaspixiedust.files.wordpress.com/2008/12/sorasurprised.jpg
Två vackra bilder på två vackra pojkar från KH.  Jag undrar vart mina KH försvann? Hade både ettan&tvåan förut, hmmm...Jag önskar att de var bögar. Killarna ovan alltså.
http://i255.photobucket.com/albums/hh156/vampiregrrl377/sokuclose.jpg
Oj oj då. Är detta plötsligt en porrblogg nu bara för att två påhittade killar kollar varandra i ögonen? Fanns mycket mycket värre, men eftersom jag själv inte vill ha sånt på min blogg(då det är äckligt, inte med bara kill utan även mellan tjej&kille) Men..Bilden var söt ändå >:D

It's so weird

Idag så fick jag reda på något otroligt. Hoppas det blir bättre, du vet vem du är =).

Farsans faster & hennes dotter är hemma hos oss. De ska sova över, farsans faster är 90 år och hennes dotter ser ut som en femtioårig, äcklig, prostituerad käring, hon har blekt gult hår& svart hårväxt, hon väger ungefär 97 kilo, är superkort. Htror att hon har knark i hennes cigg, huvudvärk redan och den jävla lukten kommer in i mitt rum. Idag blir det inte vänner på TV..då farsans faster säkert sover i vardagsrummet. HON ÄR LÄSKIG!

Fyfan.

IG på SO, omprov..14/44...Dock VG på andra delen, but still. Och G på NO. Hej IV :D

HAHA, AI AI AI, IM UR LITTLE BUTTERFLY


NÅGON SOM MINNS DENNA LÅT? HAHAHAHAHAH

Jag är förvirrad, som fan :/

Alltså, riktig låt? Fattar fan inget, jag vet att det skulle släppas nya album med Michael's outgivna låtar, men, Breaking News påminner mig inte om Michael. Vet inte, det kanske är för att jag inte är lika "galen" i honom som förut, men i så fall så borde jag väl inte tycka om hans andra låtar? Men jag är ju fan kär i hans röst, då betyder det att det inte är det att jag inte är galen längre. Kanske för den nya teknologin och all denna elektrisk skit på rösten? Men rösten låter inte tillfixad, kanske höjd eller något, men knappast som Kanye West's. Eller så kanske han bara ville ändra musiksmak? But still. Liksom, denna låt, är bara bra. Bara okej, den klarar sig igenom det. Men vad i helvete, Michael brukar inte släppa bra låtar, hans låtar brukar fan vara perfekta :/. Jag ska inte säga något mer, inga fler kommentarer. Nu ska man plugga engelska. Massa konstiga ord som Nick och Khaki ska vi kunna.

Tjarå

Snart så, snart så.

Michael Jackson Experience (Wii) The Legend of Zelda  - Skyward Sword (WII)Toy Story 3 (360)
Dessa 3 spel måste jag ha, senast är min födelsedag! Jag kommer säkert få MJ av brorsan, det lovade han mig, men ska vara lite mer fjäskig och få det nya Zelda spelet också, och jag vet, Toy Story 3 spelet på Wii kostar 100 spänn mindre. Men på XBOXen är allt lite mer "gammalmodigt" och vi har även en HDsladd för XBOX, så det blir ju bara AWESOME kvalite :D. Undrar varför Zelda inte kommer på XBOX?

Juste, Tjejor, lägg en liten notis om pyramiden på Zelda spelet >:D..Juste för andra gången, till den "sura tjejen", ser du nu att jag älskar Zelda & Toy Story också? Blir du ännu surare nu? Det är dags för "supersura tjejen" >:D

HAHAHAH, NEMO ÄLSKAR HATKOMMENTARER, HAHAHAHAH

HAHAHA, KOLLA VAD DEN "SURA TJEJEN" HAR SKRIVIT, HAHAHAHAH, FYYYYYYFAN. HAHAHHAHAHHA.

En sur tjej!!! om Jag såg Roxie idag..:
ASSÅ DU ÄR SÅ JÄVLA FALSK! DU BYTER JU INTRESSEN HELA JÄVLA TIDEN!!!!!!

EN DAG SÅ GILLAR DU JAPANSKA SPEL, EN ANNAN DAG SÅ GILLAR DU JAPANSK MUSIK, EN DAG GILLAR DU ROCK, EN ANNAN DAG GILLAR DU MUSIKALLÅTAR! EN DAG SÅ GILLAR DU TUPAC OCH EN ANNAN DAG SÅ GILLAR DU MICHAEL JACKSON ELLER ELVIS PRESLEY. DE HAR OLIKA MUSIKSTILAR!
EN DAG GILLAR DU MANGA OCH EN ANNAN DAG GILLAR DU JOHNNY DEPP OCH SEN HAN I SMALVILLE OCH SEN GILLAR DU 70 SHOW OCH ASHTON CUTCHER OCH SEN GILLAR DU DISNEY, OCH SEN ÄR DU ETT JÄTTESTORT HARRYPOTTER FAN MEN DU ÄR FAN AV ALLTING JU! BESTÄM DIG, SLUTA LJUG OM ALLT! DU KAN INTE ALLTING!!!!!
HAHAHAHAHAHAAH HAHAHAH. Du, lilla lilla du. Läs här, för det första, I'm a fucking human(påstår vi), vi ska ha många & olika intressen, vad skulle världen hamnat om vi alla gillat en sak?

För det andra, Japanska spel? Jag har alla Final Fantasy från 7an till FF 13! Och de är alla köpta på den tidpunkten de har släppts! Min bror hade ett collage med Final Fantasy bilder med storleken 1,5 meter på både bredden&höjden. Hela Squall var 150 cm lång!(Dock är det inte hans riktiga längd men det var ju en bild). Jag köpte själv FF XII när det kom ut för ett ganska så dyrt pris för ett spel, men det var värt det, då jag hade längtat som fan, och köpte även FF X-2 bara för att vi hade tappat bort spelet. Och de andra FF har vi haft sen jag vette fan hur liten jag var, flera olika exemplar av samma FF, du kan själv komma hem till mig och se för dig själv!

För det tredje, japansk musik, jag hade en tid då jag var galen i allt japanskt, jag klädde mig även sjukt när jag var hos en vän i norrköping, hon var väldigt bra på sånt och jag hade galna oshare kei kläder. Dock så lärde Micaela mig först om japansk musik etc. Det var när jag kanske var 12?(Två år sedan)

För det 4e, jag älskar rock, finns fan otroligt mycket rock att välja mellan! Hårdrock, poprock, etc.

5te, jag växte upp med musik som 2pac, Michael Jackson & Snoop dogg(Senare blev jag riktigt galen i MJ), FYI, så är min farsa ett stort fan av James Brown, Elvis&The Beatles! Och till skillnad från dig så lärde jag mig om riktig musik. Om man växer upp med något så är det självklart att man gillar det(Dock har jag aldrig varit riktigt insatt i James & Beatles låtarna).

6te, här kommer vi till det japanska intresset igen! Manga. Dock så var det lite längre bak i tiden, då min bror skaffade hela Dragon Ball serien i mangaform, då började jag intressera mig för manga, anime kom senare.

7te : Åh, Johnny Depp har jag alltid haft som favoritskådespelare, han var jag till och med lite intresserad av efter en tid. Här tar vi in min äldsta bror som även har Johnny Depp i sina favoriter. Fattar du? Duh! HAN i Smallville har faktiskt ett namn, Tom Welling, han såg jag för första gången i filmen Fullt Hus och nappade direkt. Duh nr 2! Ashton Kutcher har jag alltid gillat, mest för hans galna & roliga humor! 70s show har jag kollat på SKITLÄNGE, jag har sett ALLA avsnitt som finns, ALLA! Det är därför jag inte kollar lika mycket nu.

Disney, åh Disney. VEM FAN GILLAR INTE DISNEY? Växte inte typ 90% barn med Disney? Va, va, va???

Och sen kom vi till det sista, jag skulle inte svarat på detta inlägg, skulle inte brytt mig, men det sista gjorde mig verkligen sur. För 8 år sedan kom Harry Potter filmen till Sverige, jag minns den dagen så väl. Var 6 år och hade sett fram emot filmen som fan! Visste inget om Harry Potter, hade inte ens läst boken. Det var 11 års gräns på filmen, det var jag, min bror, morsan & farsan. Mina föräldrar fick låtsas att jag var nio år, och att jag skulle se filmen med deras sällskap. Haha, kan ni fatta det? Från 6 till nio. Hur som helst, PANG! Jag blev kär i Harry, eller kär och kär, men ni fattar. Jag grät när min kusin ritade mustach på honom, hade över 1000 bilder i den gemensamma datorn,(alltså jag och bröderna), jag blev så sur att jag skrev Harry Potter i hela rummet. På väggen, på lådorna, etc. Min "Obsession" varade tills jag kanske var nio år? Men jag är fortfarande galen i Harry Potter filmerna, böckerna, och allt med HP att göra.

Så lilla du, GÅ. OCH. SUG. EN. STOR. JÄVLA. HÅRIG. KUK. JÄVLA. BITCH. :D(Och nej, jag skriver vanligtvis inte sådant till barn, men suck, jag var tvungen :). ) Tjarå.


Btw, såg klart number 23 med Jim Carrey idag, den var på TV. Skitcool psykologisk film. Btw, måste informera "Den sura tjejen" att jag även är ett stort fan av Jim Carrey. Glad? :D. Självklart gillar jag mer, men ni fattar.

Jag såg Roxie idag..

Skulle egentligen berätta om gårdagen men kan inte hitta kameraskitet för tillfället så jag skriver om något annat. Roxie var på besök imorse, hennes lek väckte mig, kinda. Men min dörr är ju bredvid yttedörren och hon hade just kommit in.
I allafall, jag trodde sista gånger var för ett par veckor sen, minns att när jaghörde hundskall så skulle det lltid vara Roxie, hade trott att brorsan redan hittat ett hem. Men nu är det verkligen sista gången, Roxie ska bo utanför Stockholm, nära uppsala. Hos en tjej som även har en Amstaff.  Helt jävla sjukt, föru så fanns det hopp om att liksom träffa henne, nu kommer det ju aldrig gå. haha. Hoppas bara inte tjejen är dålig, eller att hon köper Roxie, sen tröttnar på 2 hundar och sedan säljer henne. Suck.

Test nu&då

Bästa


31. Film? This is it ;D

32. Låt? Åååh så svårt, alla MJ's låtar är bra D:

33. Mat? Kakor?

34. Dryck? Vatten ;D

35. Färg? Blått, Silver, Svart, Rosa XD

37. Stad? I vilket land? Sverige - STHLM. Övriga städer, Texas ;D

38. Land? USA ;D (never been there), & skottland :) (never been there either xD)

39. Ämne i skolan? Svenska&Engelska

40. Människa? Michael, Della, Lina.


SENASTE

41. Personen du tänkte på? Michael XD

42. Personen du kysste? Aldrig kysst :)

43. Gången du spydde? Helgen före skolan började

44. Gången du grät? En timme sen

45. Pizzan du åt? Idag

46. Gången du var i Göteborg? Aldrig varit där.

47. Gången du var i Stockholm? Jag är ju i stockholm

48. Gången du var full? Åh, NEVER XD

49. Gången du var hög? Av morfin :), Bebis

 

ANTAL

70. Personer du älskar? Vänskapligt - Klassen. Kärlek - Michael, 1

71. Personer du hatar? Oj, många XD

72. Pojk-/flickvänner du haft? 0 XD

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 0

74. Glassar du ätit på en dag? 14

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 0

76. Gånger du haft minnesluckor? Tror att jag aldrig har haft det xD

77. Gånger du varit hög? Bebis :),

78. Personer du saknar just nu? 1

79. Gånger ditt hjärta brustit? 2 times

 

VEM:

80. Vill du kyssa nu? -.-..JAAA VEM VILL JAG? ;D

81. Ska du träffa inatt? ingen

82. Sjöng du senast för? Ronja XD

83. Hade du senast en msn-konversation med? Della

84. Spelade du tvspel med senast? Hum..Min bror

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Gissa

86. Förtjänar att dö? Åh så många. Martin Bashir, Tomas Sneddon, Kungen, osv XD
87. Är söt? Michael + Vännerna

88. Vill du sova jämte inatt? Michael


VAD:

89. Gör dig glad? Michael, vännerna

90. Gör dig arg? Falska MJ fans och Haters.

91. Vill du helst göra nu? Sova & aldrig mer vakna XD

92. Önskar du att du slapp göra? Gå i skolan

93. Vill du ha nu? Michael

94: Önskar du dig i födelsedagspresent? Se Miche

95. Längtar du till? JULAFTOOON!

96. Tycker du om dina betyg? Sucks

97. Ångrar du i ditt liv? Att jag älskat/älskar Michael

98. Är det bästa som hänt dig? Att jag älskade Michael innan han försvann

99. Hur mycket är klockan? 20:13


Bästa


31. Film? Massa

32. Låt? Kan inte välja, men albumet Blood On The Dancefloor

33. Mat? Pasta!

34. Dryck? Vatten

35. Färg? Blått, svart, grått

37. Stad? Sverige - STHLM. Övriga städer, Texas, NYC, Tokyo, Ottowa

38. Land? USA, Skottland, Japan, Canada(Aldrig varit där)

39. Ämne i skolan? Svenska&Engelska

40. Människa? Michael


SENASTE

41. Personen du tänkte på? Räknas Roxie som en person?

42. Personen du kysste? Eh, okysst

43. Gången du spydde? I somras

44. Gången du grät? Minns inte, igår?

45. Pizzan du åt? Minns inte

46. Gången du var i Göteborg? Aldrig varit där.

47. Gången du var i Stockholm? Nu

48. Gången du var full? Aldrig

49. Gången du var hög? När jag var en bebis

 

ANTAL

70. Personer du älskar? Michael..

71. Personer du hatar? Massa

72. Pojk-/flickvänner du haft? 0

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 0

74. Glassar du ätit på en dag? 14

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 0

76. Gånger du haft minnesluckor? Uh

77. Gånger du varit hög? 1 gång, men minns självklart inte.

78. Personer du saknar just nu? 2

79. Gånger ditt hjärta brustit? 1

 

VEM:

80. Vill du kyssa nu? Michael

81. Ska du träffa inatt? ingen

82. Sjöng du senast för? minns inte O.O

83. Hade du senast en msn-konversation med? Sandra

84. Spelade du tvspel med senast? Mig själv

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Michael

86. Förtjänar att dö? Massa
87. Är söt? Michael

88. Vill du sova jämte inatt? Michael


VAD:

89. Gör dig glad? Michael.

90. Gör dig arg? Massa

91. Vill du helst göra nu? Spela FF X-2

92. Önskar du att du slapp göra? Leva

93. Vill du ha nu? Michael

94: Önskar du dig i födelsedagspresent? Michael

95. Längtar du till? Inget, eller resan till NY

96. Tycker du om dina betyg? THEY, SMELL, LIKE, PUSSY.

97. Ångrar du i ditt liv? Massa

98. Är det bästa som hänt dig? No idea

99. Hur mycket är klockan? 01:22