I LOVE...strawberry's

TJA! Jag har typ varit skitelak mot bloggen den senaste tiden, men Sims är verkligen..EGIÖOJPWEF. Det står för - En-Gudomlig-Incredible-Överträfflig-Oemotståndlig-Jävlig-Perfekt-Wonderful-Enkel-Förbannelse. ;D. Typ.

Sen jag senast skrev mitt inlägg har jag typ tjafsat med kärringen, RIKTIG TJAFS. Det var kul att göra henne sur faktiskt. Vi började bara prata lungt först om toaletter, sedan övergick det till Japan&SaudaArabien, sedan blev det privat så jag kan ej berätta, och från det blev det tjafs. Sedan tjafsade jag med henne nästa dag, och nästa, etc.

Tills idag, då hon mutade med att köpa kläder till mig om jag följde med och handlade mat med henne & Farsan. Sure. Vem vill inte ha kläder? ;D.

1.Skor - NewYorker. [139:-](Gratis för sådana söta?). 2.Klänning - New Yorker[199:-](Skitbilligt det med). 2.Kort kofta[79:-](Myrpris).

Resten är matsäck till imorgon. Jag tycker bild 4 ser skitäcklig ut. Pastan ser ut som maskar. Körsbären ser ut som rödrosa bajspluppar & Räkorna ser...allmänt läskiga ut.(De var frusna, därför är de sådär). Körsbär&Rabarber ska också med. Hihi, älskar. Idag åt jag dessutom ett halvt kilo jordgubbar, jag hade ätit mer om inte kärringen&farsan käkat resten. Lol. Jag undrar om jag kommer få stopp när jag skiter. Pappa sa det. xD.

Im moving on honey, this is it.

Jag har bestämt mig! Jag har lyssnat på On the line, och lyssnat riktigt inne i texten, och jag ska fan lyssna riktigt noga. Don't waste your time on the past, no, no, It's time you look to the future, It's all right there if you ask.
Nu ska jag fan sluta vara så galen i Michael och leva livet lite grann, komma in i världen. För detta sårar mig bara Lol. Jag ska försöka att inte älska honom på det viset och älska honom som en vän istället, det ska jag fan klara av.

If you wanna make it right
If you wanna do it now
Then you gotta' learn to try
You can make it work somehow.
Nu ska jag gå vidare ;D. Eller försöka i allafall. Önska mig lycka till.

Naa nananana

http://www.bittenandbound.com/wp-content/uploads/2009/06/lisa-marie-presley-and-michael-jackson.jpg
Jag typ...älskar den här bilden.

Juste, igår fattade jag äntligen sista versen på Dirty Diana, jag har försökt att tänka och tänka, MEN NU KAN JAG DET ÄNTLIGEN.
Diana walked up to me, she said I'm all yours tonight, and then I ran to the phone, sayin' baby im alright, I said but unlock the door, cuz' I forgot the key, she say he's not comin back, because he's sleeping with me.
Saken är typ att Michael "ringde hans baby" och sa att han var okej osv, sedan sa Diana genom telefonen eller något "Han kommer inte tillbaka eftersom han ligger med mig". Lol, äntligen fattat. Förut var jag typ "Vafan, är MJ's älskling otrogen? Eller vafan betyder den här delen??".

NU MÅSTE JAG SOVA D:

Rest in peace little boy

Paul Gray är död, borta, känns helt sjukt. Slipknot kan inte vara Slipknot utan Paul. Favvolåtarna av de måste nog vara dead memories & til we die. Jag har aldrig varit "galen" i de kan man säga, men visst känner man till deras låtar, det är ju trots allt Slipknot.
http://www.dark-refuge.com/fan-fiction/Slipknot/Images/slipknot-unmasked.jpg
We were never alive and we wont be born again. But ill never survive, with dead memories in my heart.
Tror att det var sådär den gick till.

I couldn't save him, my chances are gone

Bara för att minnas denna dröm när jag växer upp & allt.
http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/He-Looked-So-Sad-michael-jackson-8919659-440-400.jpg
Går på en väg, känner igen vägen, går, går, är på dåligt humör. Det är det tidiga åttiotalet och jag försöker tänka på något fint. Plötsligt ser jag Michael(Ja, klaga inte!) på vägen, han kollar ner och har händerna i jackfickorna, ser lite deppig ut, kom ihåg att han skrev ner i Moonwalk att han gick ut och letade efter en vän. Hur som helst, sprang fram till honom och det första jag skrek var "Michael, du kommer att dö 2009, du kommer att dö, snälla akta dig för de där killarna, snälla!" skrek jag och pekade mot 3 svartklädda killar som satt och spelade poker lite längre bort. Då pekade han på de och sa "De? Men?". Sedan hörde jag ett skrik på sett och vis, sedan snurrade hela världen, och jag föll.
Vaknade upp gråtandes. Detta är tredje gången jag drömmer denna dröm, bara att det varit olika som jag har sagt dödat Michael. Första var ett gevär, andra gången minns jag inte och denna gång..Jag måste få veta vad de betyder. För jag är fan trött på dessa drömmar, idag satt jag i min säng, grät samtidigt som jag skrek i mitt huvud att jag hade svikit Michael, att jag inte hade räddat honom, att jag hade låtit honom dö, att jag inte hjälpte honom, jag satt och skrek till mig själv att jag var en idiot som inte rädda honom.

Nej, visst skratta eller tyck att detta är mobbat, men jag är en sån här person. Klaga inte och hållkäften om du nu ville klaga. Jag vill ha kvar allt, båda dåliga och bra känslor, så att jag kan minnas allt.

want it back. Give it back, never said u could take it


Åh, här ligger man i sängen och ser på gammal Disney. Minns när jag såg på Beaty and the Beast varje dag när jag var yngre, fick den på VHS från kärringens vän. Sedan spelade min bror över den. Den försvann. Idag kollar man på Disney Channel och får se Hannah Montana, Jonas Brothers, Lazy Town, etc. Vad fan är det för skit? De förnedrar Walt Disney, musse & Nalle puh är kvar, men fy, Musse finns treDaktig nu, med massa elektronik prylar omkring sig. Vafan? Eller att en serie handlar om 3 killar som är superkändisar, VILKA BARN VILL SÅ NÅGOT SÅ TRÅKIGT? Det är sjukt, jag vill ha det riktiga Disney tillbaka, den som faktiskt betyder något?

Sailor song

Vet att jag har varit skitlåg med uppdateringen. Snart, snart, imorgon eller så kommer ett riktigt inlägg. Lovar.

Tiden då jag var beroende av Naruto, då jag kollade på Naruto Idol, då hade någon tecknat Naruto med den här låten, sedan har jag kommit ihåg denna låt sen dess.

Hjärtor
Alla hjärtor går inte till kärringen utan Michael. hihi

Så kul man kan ha när man pluggar

Buh

Jävla idiot

Jag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar dig    Jag hatar dig    Jag hatar dig    Jag hatar dig    Jag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar dig    Jag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar dig    Jag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar digJag hatar dig.

Du är en jävla hora, jävla bitch, en stor jävla fitta. Borde helt klart lämnas in i psyket hora, skit, det är du vet du det? kommer och snor pengar från mig, "nee jag tog inte de, tror du jag skulle lämna tillbaka mindre eller?" HÅLLKÄFTEN, jag ska fan aldrig låna ut pengar till någon mer, INGEN. Din skit. Hatar dig, du är den värsta morsan som existerat, eller är du ens min morsa? För vad JAG VET SÅ BETER SIG MORSOR INTE SÅDÄR. IDIOT.

Haha, Della, något för oss?


Nemo's matsäck

Så, imorn ska klassen dra till Skansen. Hihi.

Ett otroligt onödigt inlägg, dock vill jag gärna ha minnen  av allt som händer. Puss.
Och btw, andra bilden : Jag har en tendens att alltid smutsa ner allt omkring mig när jag fixar något, inte bara mat x).

BBQ igår


Igår blev det grillning med familjen, fy vad pinsamt, innan det så köpte jag magnumglass med Nea, hihi. Eftersom jag totalt avskyr grillmat så köpte kärringen hem korv speciellt till mig, jag skulle inte äta alla men ni fattar. Jag och mina 4 bröder, kärringen, farsan, Sumeyye, moster, hennes två djävular till döttrar & Roxie grillade igår, eller ja, vi satt och väntade på att grillningen skulle vara klar. Jag höll i Roxie så jag bad kärringen spara några korvar till mig, och jag ser en korv efter en försvinna, vart? Jo, i djävularna, då åt 16 korvar tillsammans med deras jävla morsa(Moster). Jag håller i Roxie och blir helt jävla förvirrad, liksom, min moster kan väl käka grillmat istället för att käka korvar? Och hennes jävla döttrar också? Så jag åt en korv, Roxie åt en korv. Mätt man blir va?

Sista bilden på ett miniiilås och en miniiiinyckel som jag fick ha på skåpet idag, snälla Nora lät mig lägga in mina saker i hennes skåp under tiden, sedan kom Vaktis och knipsa upp mitt underbara lås. *Sigh.
Träffade även på Amra, hihi, jag minns när jag alltid berättade hemlisar för Amra&Amina, saknar de faktiskt.

LINSERÅÅH, kan inte mina ögon vara gröna eller blåa? D: . Så vackert. Man känner ju sig näääästan liiiiiiite fin.

Pokemon nemo


Hihi. Mina favoritpokemons, etta kommer Bulbasur, sedan Growtithe, och sist Jigglypuff.
Jag ska nörda annat nu :D puuss

Its getting dark, lets go home


Jag vet inte vad som vill att jag ska köpa den här klänningen, är den fin för att modellen har ett underbart utseende, eller är den snygg för att den är billig för att vara en klänning? Äsch, skulle nog inte ens ha tagit på mig om jag hade haft den i garderoben.

Denna bild är inte till för strumpbyxorna, utan skorna. Visst är de så jävla snygga?

Nu blir det chobits. Hejdå.

Nemo kollar på chobits

Chobits. kommer förmodligen vara busy hela dagen. Puss.

http://www.animeresimleri.com/data/media/46/Chobits.jpg

Let's stay awake till morning


1#Della runs away from her stalker. 2#Della is planning to kill the stalker. 3#Nemo fattar inte att hon lägger upp den här bilden. 4#Fantasy Lemon, en läsk som smakar lime&socker.

Memories you never leave


1.Present till brorsan, skithet tröja från H&M. 2.Köpte pennor samma dag(ointressant). 3.Roxie, förra veckan. 4.Mina converse, 1 år gamla & lite stora. Photoshopade. 5.Sandra gav mig de. 6.Påsken, min kusin. 7.En Chibi jag ritade för en månad. 8.Nemo med albumet Take a good look. 9.Elvira&Ronja när vi skulle hitta present till brorsan.

Jag ska gå ut med Della nu. Hajdå

We have the same flavor


Så vackra dessa tjejer är, började lyssna på de i November 2008 strax efter Halloween. De är så jävligt söta, och så sjunger de så underbar. Hihi. Love their style. Damer och, kanske herrar? The Veronicas :D

Choose it yourself

Okej, nu är det bäst att ni lyssnar på lite sorlig musik så att ni inte tycker att texten jag ska skriva är konstig. Så att det passar, förstår ni?

Den här är väldigt vacker, kan ej älska den mer :).

Den senaste tiden har jag känt mig lugnare, bättre till mods, lite gladare, det har varit lite svårt sen 25te Juni, nej, jag är ej glad som jag visar mig.

Hur som helst, en tid så lyssnade jag inte på Michael, tänkte inte, blev då inte så jävla deprimerat, förstår ni? Jag klarade mig i 3 dagar, tog bort tiden med hjälp av skolan och genom att nörda Sugar Sugar Rune, höll mig uppehållen, försökte endast tänka på Pierre. Det tog ju slut tillslut.

Och även nätshoppingen, egentligen behöver jag ej stockings, men det tog min tid att hitta de perfekta. De jag ville ha, hur som helst, nu har jag fått den där dumma känslan igen.
mobbat just nu
, men..mitt hjärta är verkligen snott, alltså verkligen, har ni någonsin fått känslan att ni är helt jävla tomma, som om allt sugits ur er? Sen så känner jag mig instängd, eller att man är tex i en boxningsmatch, slåss & slåss, men inget händer, man blir bara slagen, men dina slag gör ej ont. Sedan så faller man ner till marken och gråter, står upp igen, försöker igen, faller, etc. Tillslut orkar man ej längre, man sitter där och bara.

Man misslyckas på prov, man är otroligt ful, ens favoritbror lämnar en för sin kärlek och lever sitt liv, jag har svårt att släppa saker helt enkelt. Och mobba min text, JAG SKITER I DET FULLSTÄNDIGT. Jag vill se det här om 10 år.
Puss.
And in the end I guess I had to fall, always find my place among the ashes.


Black&White stockings

Randiga stockingsRandiga stockings
De här älsklingarna kommer till mig om 2 vardagar, how wonderful ;D alltså strumporna XD. Det är superkul att nätshoppa, hihi. När jag blir äldre ska jag nätshoppa som fan, nu får man nöja sig med morsans personnummer. Man måste kanske inte vara över 18, men vägrar sprida ut mitt personnummer, MAHAHA. Hur som helst, nu måste jag plugga. Puss!

OBS: Dessa kommer inte se lika snygga ut på mig, eftersom 3 ben av modellen är lika mycket som ett ben av mitt.

NEMO VET VAD HON SKA PÅ SKOLAVSLUTNINGEN

Randiga stockings http://rlv.zcache.com/blue_cute_and_cool_kitty_cartoon_t_shirt-p235976364435231902q6vb_400.jpg
Dessa randiga stockings, en tshirt ungefär som denna, något blått ska det vara på den i allafall, hittas på newyorker säkert. Sedan vita leggins under dessa stockings så att alla inte ser mina trosor, och en svart fluffkjol(vilket jag har ;D), mina blåa klackar, så att de matchar med t'shirten. Kanske 2 ponytails, eller en, typ på mitten av håret(JAG ÄR VÄLDIGT FANTASIFULL) Funderar på blodrött läppstift, men kanske inte passar? Eh who cares, kanske gröna linser, dessa jag nyligen fått, blå sminkning, typ min casual sminkning med lite blå kajal? Och tarataaaaaaaaaa, nemo stilen helt klart till 100000000000%.

MEN FYFAN, KÄNNER MIG SOM EN JÄVLA "BRY SIG OM SIG SJÄLV FÖR MYCKET PERSON". Men jag lovar, jag är inte sådan, det enda jag vill är att mitt hår förblir plattat. :K. Det är därför jag springer iväg från minsta droppe utanför hemmet, hatar vatten, enda connection jag har med vatten är när jag duschar och dricker vatten, och bortstar tänderna, och tvättar händerna, och tvättar ansiktet, och tvättar magen, ahaha nej jag skojar. hur fucking som helst hihi. RANDOOOOM

Barnets pappa och barnet - förklaring

Ja sandra, här är mitt och Michaels barn.


Här är även mitt och pierre's son.

Visst är de så söta :D. haha, ville bara se folks reaktioner. Dock fick jag bara Sandras men wtf XD.
Hihi


Update, några min senare : Detta var faktiskt ett test. Jag ville se vem som skulle bry sig om det eller kalla mig hora, eller något sånt. Förstår ni? Bli ej upprörda, men tänk om jag verkligen var gravid, skulle då vänner/familj etc stötta mig eller störa bort mig. Man måste ju se vilka som är äkta. Visst? Falska vänner är inget att ha. XD
ja det var ju allt.

En hemlighet bloggen

Så..bloggen, jag måste berätta en hemlighet..Jag är gravid. Detta är seriöst, jag är gravid, kan ej berätta privat information, dels för att barnets pappa vill hålla det lågt just nu. Ingen i familjen känner till detta. Micaela vet dock. Jag känner mig jättestressad & rädd just nu, vi hade det för 3 veckor sedan..Idag kände jag mig illamående och drog till drop in läkaren här i rågsved. Hon sa att jag borde ta ett test, så hon fick checka min mage etc. hade ett barn, eller det är inte ett barn än, jag har en tid för abort och föräldrarna vet ej, snäll läkare, dock ska hon snacka med brorsans fru. Saken är, jag vill inte göra abort, alltid velat vara en ung mamma etc, jag är bara rädd för föräldrarna, vad i helvete ska man göra. Hur som helst. Jag ska nog gå och ta en jävla paus nu, måste tänka igenom allt.

Kommer bli en bloggpaus nu bloggen. Tack&Hej :)

Grattis bloggen

Tänk att bloggen nu är ett år, helt sjukt, tiden har gått så jävla snabbt. Mycket har förändrats, äsch, nu skiter vi i sådana tråkiga och "stolta" tal. Men ni få läsare, se till att gratta bloggen. Nu ska jag fortsätta med Anime ^^ Hihi. Hur som helst.


http://i.ivillage.com/stuffwelove/Oct2007/F/cupcake_stand4_325.jpg
Hihi, hej? XD


A crimson heart that will always be in love

Sugar Sugar Rune Manga Chapter  Page 22
Jag är helt enkelt galen..Det är slut, Capish, the end, gone. För alltid. Aldrig mer Pierre, Aldrig mer Chocola, eller Pierre, eller Houx&Soul, eller Robin, eller Glacier, Pierre, Cinnamon, Vanilla, Candy, Blanca, Duke, Akira, Eller Pierre. Får ej glömma Glacè heller, som skapade magivärlden och som gav historia till mangan/animen. Måste hitta en ny manga serie att nörda mig på, dock kommer det aldrig vara någon som Pierre D:

Kan ej sluta läsa Sugar

Sugar Sugar Rune Manga Chapter  Page 1
Vad fan har hänt med mig? Ligger på kapitel 41 nu. jag vill INTEEEE LÄSA KLART DEN, EFTERSOM JAG KOMMER ÄNNU EN JÄVLA GÅNG BLI DEPRIMERAD ÖVER ATT ALDRIG SE/LÄSA SUGAR SUGAR RUNE MER!

Förlåt, fick bara ett litet utbrott där. Vad i helvete ska man göra?

BUHUUU

http://img2.ak.crunchyroll.com/i/spire4/03182008/d/a/5/d/da5d211c8dccf0_full.jpg
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG SAKNAR PIERRE! JAG HAR SETT ALLA AVSNITT PÅ SUGAR SUGAR RUNE OCH JAG DÖR SNART. VARFÖÖÖÖÖR? ÅÅÅÅH, JAG VILL SÅ GÄRNA BLI EN MANGA FIGUR OCH LEVA I ANIMEVÄRLDEN. Jag kan inte bli en häxa och gå på Hogwarts som Harry Potter, jag kan inte bli någon cooling som slåss mot elakingar i Sagan om ringen, jag kan inte bli någon awesome Pirat i Pirates of the carribien, jag kan heller inte bli någon jävla Avatar och leva i Pandora. Varför finns fantasi för. Suck.

SUGAR SUGAR RUNE


Åh, är på avsnitt 35 nu. Missade till och med Joey för att jag kollade på den här animeserien. Och jag har blivit kär i Pierre D:, Prince Pierre, och nej, namnet uttalas inte likadant som skrifligt.
Jag ville bara det. puss

The german spot


Skorna kom för 1 vecka sedan. Jag älskar de. Så fina. Puss, ska fortsätta med Joey nu.

Fuck it, and then just leave it


Della var arg D:Tja bloggen! Idag var jag i Bollen med Della, vi gick mest runt. Hihi, fanns inget snyggt att köpa, träffade på Kevlin. Åt glass, såg en Michaelbild jag är tvungen att köpa D:. Köpte sista HarryPotter boken on english, man skriver väl inte så? Försökte göra en GIF bild av Dellas fot..Grafiken blev bajs och ja. Ni ser ju. Nu är jag superhungrig, men känner mig endast sugen på Donkenmat. Suck. Jag måste ha något att äta. Bajsen. BTW, på andra bilden fick jag blåa ögon, anledningen till varför jag lägger upp bilden. Suck. Och feta armar man fick på tredje bilden också D: .