LONDON ÄR UNDERBART

Kameran är död så jag kan inte ladda in bilder just nu hähä. Idag drog jag och min morsas bff's (ja gamlingar har visst bff's o.o)systerdotter till ett ställe som heter Harrows. Och whoaaaah, it was so fucking cool.

Och när vi gick ut ur min morsan vän hus så träffade vi på en man som vattnade sin trädgård och han bara : Godmorning girls, where are you going today? Och jag bara : EHEH EEH ÖH? Out :D. Och han bara "Take me with you ^^" hahaha så gullig, och bussarna, och alla indianer, herregud haha, inte för att jag har något emot indianer, tvärtom, jag gillar de väldigt mycket. (vackert min Y knapp lossnade just från tangentbordet...) OCH JAG GICK IN I EN DISNEY ÄFFÄR OCH DOG, VAR SOM EN UNGE I EN GODISÄFFÄR. Och jag prövade en mcflurry med smak som inte finns i sverige tror jag, mintchoklad, mums, och köpte en ston england myströja, ville köpa ett england paraply och ett skitsnyggt Marilyn Monroe halsband, och a lot of shit you know.

Men det blir senare, jag köpte ju enkelbiljett så jag kan åka tillbaka när jag blir trött på London x). Skriver sen, puss :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0