Jag är hemma

Kom hem den femte, man orkar inte vara bortresen mer än en vecka O.O, jag var där i 2 veckor och de tre sista dagarna var jag typ : Jag har sett det viktigaste, taaa mig hem nu!

Jag har massa bilder, jag har träffat på Jack Sparrow och Michael :D, jag slösade mest pengar i Disney Äffären, favorit klädäffären där måste nog vara New Look. Köpte 1 quality street(en jättegod choklad, visar förpackning senare) var till mina bröder och deras tjejor, och en Celebration till mig :D(En förpackning med massa choklad i också, visar bild senare)

Ja, och liite kläder, och lite annat skit =). Men just nu tar jag en paus från bloggen. Jag såg på Poccahontas igår, och blev så jävla sur på slutet, jag har sett filmen, men det var så länge sen att jag inte mindes. Hur som helst, sedan såg jag en Mimmi Pigg film, och på gamla VHS disney filmer så visar de alltid reklam på andra filmer i början/slutet. Och där stod det om Poccahontas två!? Laddade ner den och såg den direkt, såg även Mulan(saknar), Peter Pan filmen och Toy Story 1 med Nea.

Idag såg jag Beauty and the Beast, jag minns att jag såg den flera gånger om förut när jag fick filmen :). Snart ska jag se på Cinderella, sedan Cinderella 2, sedan Bambi, sedan Bambi 2, sedan Toy story 2.

Det var det :)

Och jag vet, så onödigt och tråkigt inlägg, men jag vill läsa det här om några år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0