Its not like the movies, thats how it should be


Tjeniiixen. Otroligt trött idag, Har jävligt ont i ryggen, och i magen också för den delen, men har gjort situps hemma så jag förstår magen men, ryggen? o.o. Idag räknade vi puls i idrotten, helt sjukt, jag blev så jävla trött, förlåt Nora, höhö.

Så jävla trött på 2000-talet. 90% av alla artister är skit, 90% av alla kläder är..inte fula men, bara allmänt konstiga. 90% av gatorna är så jävligt fula, människorna är inte lika glada, finns knappt diners kvar, ni vet, sådana söta caferesturanger? Och nu snackar jag mest om USA, men ändå. Jag vill tillbaka, snälla ta mig tillbaka. Flesta bilderna är från 50talet.
Satte ihop ett fult litet collage, visar att jag gillar mat, skor och humor. Musik och utsvängda klänningar är så vackra. Glitter & raggarbilar = Skitnice. Samt kändisar från den tiden.

Jag är så jävligt desperat, jag saknar 50-80talet, även om jag aldrig levde på den där jävligt underbara tid. Snälla, bara, låt mig uppleva de gamla tiderna för en gångs skull, för jag står inte ut längre :/.

Love.se O.O ?


Så jävla vacker.

Hola Bloggen! Måste bara skriva att när jag höll på att logga in så skrev jag @love.se istället för @live.se. Helt sjukt, kanske för att jag tänkte på min älskling som går i sjuan? Vad fan hette snygging på spanska nu igen? Guato? Guapo tror jag att det var. HAN ÄR MIN GUAPO.

Hur som helst, var i stan med Nea idag, sedan kom Della, jag var i ett desperat behov av byxor, jag hittade ett par som passade samt var lite fina i JC. 499 kr kostade de, jag tror att det är mitt dyraste köp av jeans, annars brukar det väl vara 300 eller något. Jag är inte nöjd med färgen, den är blå, ljusblå. Eller, mer svart&blå&grå, och jag gillar inte blåa jeans. I allafall inte ljusblåa O.O.


Nemo tappade bort sin älskade mobil. där finns massa minnen, tex jätte fåniga bilder på mig som jag ville lägga upp i bloggen, videosar på oss tjejer i klassen som vi skulle se i nian, alla nummer, farsan vet inte om det än. Kommer att dö. Gud.

My head hurts so fucking muchDet är idag, fyfan, känns som tio år sedan, men ändå igår, 52 är ett stort jävla nummer. Jag har kollat runt, videosarna på youtube har minskat med 98%. Bilderna på Google och hemsidor har minskat med 90%, bloggandet har nästan försvunnit helt. Vadå, håller folk(eller de flesta) att glömma bort honom? Kommer jag att glömma bort honom om 2 år?

Ni som säger "släpp det" när ni läser detta, hållkäft, för jag ska fan aldrig släppa det, och om jag håller på att släppa det så ska jag försöka hålla mig kvar, får ingen nytta, kommer aldrig känna ny kärlek& ny glädje, men fan, Michael slår allt detta. Jag behöver ingenting, ingen mat, ingen sömn, ingen utbildning, inga vänner, bara jag har Michael, men jag har dock tur som får allt det extra =).

Grattis Honey, you are 52 now =D

Nemo


Har sett första säsongen av Vampire Knight, såg klart den och sen blev jag typ "What the fuck? Vafan är det här för slut?" Sökte runt på Google och Yahoo Answers räddade mig, stod att det finns 2 säsonger. Letade runt som en tok och hittade inte den andra säsongen, sedan hittade jag den på samma sida som jag kollade säsong ett på. Så dum jag är. Höhö.
Bilden är på Della i globen innan sommarlovet, eller var det på sommarlovet? Minns inte.

I saw his face, I cant deny, that I fell in love with him


Tjena bloggen!
Idag har jag nog sovit mer än på ett helt jävla år. Igår så svek min internet mig och jag bankade skiten ur datorn, men den vägrade fungera, så jag blev ledsen och började snyftdampa? O.O, är jag verkligen så beroende? La mig på sängen och tänkte, somnade direkt. HALV TIO VAR KLOCKAN, HALV TIO!!

Ja, whatever. Ska kolla på Vampire Knight nu i några timmar sen får vi se. Bilden är på ett diandem med pärlor som jag bränner upp.

Va, vänta? Vad sa hon?


En gammal bild, innan sommarlovet. So fucking hot, lol. Inte.

Men nu ska jag fan börja blogga igen! Och om jag går i skolan? Och om jag inte orkar lägga in bilder? Och och om jag får betyg? Jag gör ju massa onödigt skit hela tiden, kan jag inte göra något nödigt och blogga då? Så jag ska fan blogga, och jag ska blogga som jag alltid gör, konstigt, hyperaktivt. etc.

Bloggning är inte kul längre

Jag orkar bara inte blogga, vill bara inte. Glömt bort den här bloggen helt, kommer förmodligen ångra mig när jag blir äldre och läser det här, men jag orkar bara inte, klarar inte av det. Känner mig smått deprimerad, mina dagar är skit.
06:00 Vakna
06:05 Kollar på vänner
06:30 Ordna om vad jag ska ta med och sätter på plattongen
06:40 Kollar på Nanny och plattar håret.
07:30 Kollar på Jims värld
07:50 Drar ut för att träffa Dellsan.
08:05 Kommer fram till tunnelbanan,
08:10 Ungefär åker vi till Skanstull
08:25 Är vi framme.
08:30 Börjar skolan.
15:30/16:30 : Slutar skolan.
16:00/17:00 hemma.
17:00 Family guy, Scrubs därefter och sedan Vänner.
19:00 Somnar i vardagsrummet
20:30 Vaknar. Äter lite soppa.
21:00 Sitter vid datorn, pluggar lite.
00:30 går och läser
01:20 Lägger ifrån mig boken och försöker sova
02:00 Somnar jag.


Och sedan vaknar jag igen, och så vidare. Vilket liv jag har, nu ser jag verkligen att jag inte hinner med ett skit.

You make me inconsolable


I just hide it with a fucking smile, as always, for you.

Fick datorförbud, bråkade, etc etc

Så jag har varit helt död från datorn, ska lägga upp massa bilder. Iaf, inte nu, första skoldagen idag, åttan, träffade på gamla lärare med Dellsan. Jag skriver sedan, nu vill jag bara
Fråga inte, jag bara är kär. LOL XD

Jag har inget livNej jag är inte nöjd med hur jag såg ut här, men nu blev bilden såhär.
Jag hatar datorn, men den är typ min bästa vän O.O. Jag har slagit den, skakat omkring den, och det enda den har gjort är att tappa F4, F8 samt Y tangenten x), och Y tangenten kommer aldrig att sättas tillbaka eftersom. 1.Den är kvar i London. 2.Det som håller fast tangenten har försvunnit x).

Jag har suttit hemma sen jag kom från London, EN gång blev det utgång med Nea, och då var det bara här omkring, och då köpte vi glass och pratade, EN GÅNG. Lol XD.

Helt klart Nemo humor


JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA HERREGUD XD So fucking fun...And cute O.O, men Shane & Destorm är sötare O.O, MEN ÄNDÅ XD

O.O


Jag tycker att hon sjunger jätte fint O.O. Nej men seriöst :D

I just like to fade away for a moment


En bild som jag faktist är nöjd över. Från London lol x)


Skitnajsiga låtar av Linkin Park. Wow..alltså deras texter är helt, när jag lyssnar på låtar så brukar jag oftast göra annat under tiden så jag fokuserar inte så mycket på textens mening, men nu, så har jag drogat massa musik i 2 timmar, lol, kärringen hade visst gått in i rummet och ropat på mig från vardagsrummet och jag hade huvet mot väggen och var i typ koma-mode.
Lol, vad läskigt, jag önskar jag kunde göra så när jag ville, då skulle man liksom bara kunna stänga av när man inte orkade lyssna X).

Chokladfabriken's choklad är så..vackert god. Jag rös i hela kroppen igår när jag tog en bit. lol.

<<<->>>


I love you so much. People will think this is so weird, but I dont care, cus I miss you, and I can kill and die, just to touch your face. Just to play with your hair, just to hold your hand, just to kiss you, just to hug you, I just want you back, cause you are the one and only for Nemo. This is so weird. Wow. Im such a weird kid.

I dont need the things I want


Bilden har inget med texten att göra, jag är bara extremt avundsjuk på tjejen.
Jag ska köpa ett teleskop, jag behöver inte det, men jag känner mig så beroende av himlen just nu. Sjärnorna, månen, helt enkelt astromi. The whole package, jag har kollat på några teleskop och de var faktiskt inte så dyra som jag trodde, visst finns det 25tusen teleskop men de behöver jag ju inte xD. Typ 1-10 tusen kronors teleskop är ju helt okej :). Alltså mellan 1 och 10 tiosen. Vi får se om jag verkligen ska köpa det, först ska iaf en filmkamera köpas ^^. Tror att familjen har några astromiböcker intryckta någonstans i bokhyllan x).

You turned a page, inside my heart,

Idag drömde jag en skitäcklig dröm, det var läskigt, men det var inte en skräckdröm, det var äckligt, men det var inte någon äcklig sörja.

Jag skäms så mycket för vad drömmen handlade om, men jag borde inte skämmas, eftersom det inte var meningen(Nej jag hade inte sex med någon och nej ingen var naken)

Men jag är så jävla rädd, idag såg jag några män på TV och jag fick kväljningar varje gång de kom upp. Scrubs kunde jag inte se på, jag satt och skakade. Eller den där killen Robert som är Christine's nya pojkvän. Jag mår så illa, om jag blev rädd för några män på TV, vad fan kommer hända när jag går ut nu? D

~~I bet his mother never taught him right anyway~~


HAHA VAD ROLIG JAG SER UT ATT VARA XD. Hur som helst, filmkameran jag vill&ska köpa har blivit från 2 990 till 1 990 :D. Vilken jävla stor tur jag har alltså. Nej jag åkte aldrig London Eye, kön såg ut att vara minst 2 timmar, och vill jag åka på något vill jag göra det inom några minuter.

Im sitting in a nowhere land making all these nowhere plans for nobody

Jag rår inte för att jag åt omkring ett halvt kilo choklad på 5 dagar..

Jag borde köpt det där jäfla paraplyet ):

Jag är hemma

Kom hem den femte, man orkar inte vara bortresen mer än en vecka O.O, jag var där i 2 veckor och de tre sista dagarna var jag typ : Jag har sett det viktigaste, taaa mig hem nu!

Jag har massa bilder, jag har träffat på Jack Sparrow och Michael :D, jag slösade mest pengar i Disney Äffären, favorit klädäffären där måste nog vara New Look. Köpte 1 quality street(en jättegod choklad, visar förpackning senare) var till mina bröder och deras tjejor, och en Celebration till mig :D(En förpackning med massa choklad i också, visar bild senare)

Ja, och liite kläder, och lite annat skit =). Men just nu tar jag en paus från bloggen. Jag såg på Poccahontas igår, och blev så jävla sur på slutet, jag har sett filmen, men det var så länge sen att jag inte mindes. Hur som helst, sedan såg jag en Mimmi Pigg film, och på gamla VHS disney filmer så visar de alltid reklam på andra filmer i början/slutet. Och där stod det om Poccahontas två!? Laddade ner den och såg den direkt, såg även Mulan(saknar), Peter Pan filmen och Toy Story 1 med Nea.

Idag såg jag Beauty and the Beast, jag minns att jag såg den flera gånger om förut när jag fick filmen :). Snart ska jag se på Cinderella, sedan Cinderella 2, sedan Bambi, sedan Bambi 2, sedan Toy story 2.

Det var det :)

Och jag vet, så onödigt och tråkigt inlägg, men jag vill läsa det här om några år.