Svar till Linnea

Hej Linnea, du hade skrivit en väldigt lång kommentar till mig, och det var bra att du tog den tid du behövde.
Men vet du ens varför jag snackar så mycket om falska fans? Nej, exakt. Döm mig inte innan du känner mig.
Så sa Michael själv, och samma sak säger jag till dig.

Du sa att du hatade Michael förut, tyckte han var ond osv. 
Du hade dömt han i onödan gumman, och du sa att du trodde han var elak. Jag sa aldrig åt dig att inte vara ett fan, men att först inte bry sig om Michael, och sen när han försvinner älskar ni han. Det kan jag inte tåla. Vet du varför? För att det känns som att han är bättre värd död än levande.

Om han nu hade levt, skulle du gillat han då? Denna tid? Nej det skulle du nog inte, du skulle inte bry dig. För du skulle aldrig hört om att han försvann.
Får jag bara fråga dig, vart var du när han fick stå emot massa skit? Var du där för honom? Nej, du satt och läste skvaller.

Det gick inte en timme utan att du tänkte på honom va? Det känner alla som älskat han.
Fansen som var fans innan han slutade andas var riktiga fans, de var med. Hur tror du de mår nu?
Du mår inte sämre än mig, utan tvärtom, jag och massa människor därute som älskat han innan 25te juni mår mycket sämre. Vet du varför? För att vi har älskat han medans han fortfarande levde. Vi kände något som inte alla kan känna. Vi kände alla våra hjärtan dunka tillsammans och vi blev en endaste stor familj.

Jag blev så ledsen angående minnescermonin att jag inte ens kollade på den, så ledsen var jag.


Vill du veta vad jag mer tycker får du fråga. Tack, hej.

Kommentarer
Postat av: JESSICA

WORD!

2009-09-09 @ 08:11:22
URL: http://jessiiiru.blogg.se/
Postat av: - rorrooo

:(<3

2009-09-09 @ 16:20:59
URL: http://ronjakumlinbarkelius.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skäms för din skull. jag har aldrig dömt dig. jag vet att michael inte ville att man ska döma och det gjorde jag aldrig heller. jag påpekade bara att jag tyckte det var väldigt fel av dig att skriva så för du vet inte hur jag känner. dessutom är det du som dömer alla fans som inte varit fans länge. vem är det då som gör fel?

och som jag skrev tidigare, OM JAG HADE VETAT ATT MICHEAL VAR DEN PERSON HAN VAR OCH HÖRT HANS MUSIK TIDIGARE HADE JAG ÄLSKAT HONOM INNAN HAN DOG! Men han var inte i media så mycket den senaste tiden, radion spelade aldrig hans låtar så jag upptäckte honom inte förrens det var försent. Det var först när han dog som han hamnade i fokus igen, och det tycker jag är väldigt synd. Som du säger han blir mer värd död än levande och så ska det inte vara. Det är otroligt fel tycker jag, han behövde alla varma ord medans han var vid liv. Jag förstår att du är ledsen. Det är jag med och du kan inte säga något annat, för DU VET INTE HUR JAG KÄNNER.

Jag dömer inte dig, jag snackar inte skit om såna som du i min blogg. Tänk efter, tror du inte att michael ville att alla hans fans skulle hålla sams? sluta då upp med att skriva saker du inte har någon aning om i din blogg. anledningen till att jag inte gillade honom från början var alla jävla tidningar som skriver lögner. jag blev lurad och jag var otroligt dum som gick på allt. men nu vet jag bättre.ps. jag önskar att jag vore som dig, ett fan sedan länge, men tyvärr upptäckte jag honom sent. det finns inget att göra åt den saken men jag älskar honom lika mycket för det. jag är redo att förlåta dig för dina hårda ord, precis som michael säkert skulle gjort för jag är övertygad om att han älskar alla sina fans. även de som blev fans efter hans död. kärlek som kärlek liksom. han förlåter säkert mig för att jag dömde honom också. kan han förlåta sin pappa kan han förlåta mig. ds

2009-09-09 @ 19:16:01
Postat av: =)

Håller med dig!!!!

Asså dom som börjar gilla han efter hanns död är ju inte riktiga fans,, jag har liksom gillat han sen jag var fyra!! =)

Och under minnescermonin kunde jag inte sluta gråta! =/

Och varje dag tänker jag på honom, både på ett bra sätt så man skrattar! som typ videon när han blir i puttad i vattnet hela tiden, man kan inte sluta garva, medan när man inser att han verkligen ÄR död, känns det än en gång som om man tappar en sten man hållt i forever? om du fattar! (A)

Det känns dom om hjärtat rycks ut och sen börjar tårarna rinna, och sen blir jag så sur på den jävla doktorn (ursäkta språket) som proppa i han allt jävla skit, han kunde ha sagt nej till michael,, J*VLA idiot!! =/Du har mitt support i detta, även om du inte känner mig!!! =)

men jag diggar din blogg som fan, och hur du känner! :)

2009-09-10 @ 22:23:53
URL: http://lollinonasss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0