Det där om varför man bloggar..

Såg just ett väldigt viktigt inlägg hos Ida, varför man ska blogga osv. (läs inlägget här)
Jag undrar exakt samma sak.
Varför bloggar jag?
För nöjes skull? För att jag har tråkigt? För att skriva av mig? För att minnas mina tider när jag blir äldre?
Helt ärligt, har jag inte en aning.
Vissa bloggar för pengar, andra för att de vill göra något av sitt liv.

Jag vill ofta synas och höras, när jag var liten, kanske i 6års-2an så var jag, på sett och vis mobbad.
Jag fick inte vara med de andra eftersom de hade sina "små gäng". Jag var alltid ensam, då den dagen söta Rafia bad mig att bli en av de för de hade en Winxklubb, haha, hon var alltid den där rödhåriga tjejen, Nea var Stella, Frida var Tekna, och jag var Flora.

Hur som helst, jag vill bli känd, jag vill synas, jag vill att världen kommer ihåg mig när jag dör. Så jag försöker på alla möjliga sett att finnas. Blir jag inte skådespelare eller artist, så vill jag bli författare, advokat och designer samtidigt. 3 yrken på en och samma gång.

Hur som helst, jag tror att jag bloggar eftersom jag vill synas :).

VIKTIGT : Jag är så ful här att du kan bli blind, kolla inte om du har bra syn(!!)

Så..Vad tycker ni? Skulle jag passat? HAHAHA XD

 

 

OBS: Denna bild är inte elakt riktat mot någon(!) Jag respekterar Michael jättemycket och jag vet att INGEN kan ta hans plats. Jag vet också att Michael skulle skrattat om han hade sett denna bild.Gjort chokladtårta/kaka

Den blev jättegod, jag gjorde inte heela kakan precis utan det var ett pulver som blandas med smält margarin och vatten, samma sak med glasyren.

Pulverpåsarna finns i en kartong som man kan köpa på de flesta matäffärer, jag köpte detta på Willy's och det fanns massa andra saker, citronkaka etc.
Nu ska jag duscha och göra något vettigt :)

 

 

Jag laddar upp bilden som "1000" men ändå blir det samma gamla storlek :/, hmm...


Nudlar + Little Nicky :)

Hejhej på er :).
Sitter och käkar medans jag kollar på film. Little Nicky, har ni sett den?
Jag såg den för några år sedan, min bror kom hit och gav mig DVD'n. Snällt, hihi.Jag sitter på golvet för att jag har fått nytt lakan(:D) och vill inte spilla osv. Jag är väldigt klumpig.
Man blir ju nästan kär i Nicky, han är så söt :). Menmen, jag tycker inte lämna Michael för en liten söt djävul. Hehe.
Vad har ni gjort idag då?
Juste! Halloween idag, det passade ju jättebra med en djävulsfilm då.
Ha en bra helg allesammans. Nu ska jag fortsätta med filmen.Anledningen vf jag inte uppdaterat

är för att jag mått lite dåligt de senaste dagarna.
Jag lovar, jag ska börja skriva JÄTTEmycket. Det var ju höstlov, varför skrev jag inte så mycket?
Det har nog inte hänt så mycket under veckan.
Varför jag har gjort ett schema är för att ni ska få se lite bilder och att det blir lättare att förstå.


Lördag- Kusinerna hälsade på. Klädde även upp min kusin till "Gandalf the Pink"
Söndag - Handlade godis och massa annat med föräldrarna
Måndag - Mammas kompis och hennes barn hälsade på
Tisdag - Såg filmen Up med min bror och hans fru, läste ut boken "Genom dina ögon" på 8 & ½ timme
Onsdag!! - SÅG THIS IS IT :D
Torsdag - Mamma köpte tavlor till sig själv(!) och jag blev jätteavis.
Fredag - Lekte framför kameran XD
Lördag -
Ska se Little Nicky :)


Det var min vecka hittils. Ännu engång, förlåt för dålig uppdatering (like somebody will care? XD)'
This is it..Wow

Jag ångrar verkligen att jag såg den, men ändå vill jag se fimen igen.
När jag säger att jag grät under heela filmen, skulle ni tro mig då? Nej, men jag grät inte under hela, jag avbröt gråtandet när den där tjejen spelade gittarrsolot, (glömt hennes namn).

När de väl skämtade, när Michael sa ett skämt eller så, så grät jag också, samtidigt som jag skrattade.
Jag är glad, jag är ledsen, Jag är glad, jag är ledsen.


Jag var nog den enda där som grät, några framför mig kollade bak och en av de frågade "Är du okej?"
Då skakade jag med huvet och ansiktet och sa "Ja..ja" med typ gråtröst.
3 bröder och en av min brors fru följde med, min bror och hans fru satt tillsammans och jag och 2 av mina bröder(en idiotbror och den andra som gillat MJ i 14 år)

Jag vet inte riktigt..Det var helt, otroligt.
Anledningen varför ingen riktigt brytt sig, är för att Kurt Cobain inte var lika känd, tror jag, jag har hört hans namn, men mer vet jag inte. + så skapade inte folk massa bloggar och gav massa uppmärksamhet. Iså fall borde iaf jag veta något?

This is it imorgon..

I cant fucking believe it.

Seriöst, imorgon händer det.. En text jag hittade på http://www.this-is-not-it.com/

THIS IS NOT IT

Den 25 juni 2009 dog Michael Jackson. Han var bara 50 år gammal och far till tre små barn
Blev du chockad? Det borde du ha varit. Verkligheten bakom Michael Jacksons vacklande hälsa har varit väl dold från dig av dem som går med vinst i kväll genom visningen av denna filmen.

Detta är vad du kommer att se

 • Den största artisten som någonsin levt, ger sitt allt på repetitionerna till något som kunde ha blivit en otrolig show.
 • En motiverad personal, som arbetar hårt för att åstadkomma ett extraordinärt projekt.
 • Specialeffekter, otrolig koreografi, belysning och iscensättning.
 • En förskönad bild av verkligheten när den i själva verket var något helt annat ...

Det här är vad ni inte kommer att se

 • Du ser inte när Michael Jackson gradvis gick ner i vikt under de sista veckorna av repetitioner och vägde slutligen 49 kg den dagen han dog.
 • Du får inte se Kenny Ortega, chef för både turnén och filmen, hjälpa Michael Jackson uppför trappan, skära upp hans mat och skedmata honom.
 • Du får inte se Michael Jacksons växande oro. I maj, när han tränade mer än 10 timmar per dag, berättade Michael Jackson för några fans att han inte kände sig redo att göra 50 föreställningar. När han skrev på kontraktet var det endast 10 föreställningar planerade. Han kände sig enormt pressad eftersom turnéplanen var för tung och att det inte fanns tillräckligt med vila i mellan konserterna.
 • Du ser inte Michael Jackson ställa in repetitionerna eftersom han inte mådde bra eller se Travis Payne, hans koreograf, när han hämtade upp Michael från sitt hem för att tvinga honom till jobbet.
 • Michael Jacksons allt växande sömnlöshet och aptitlöshet, den förlamande press han var under, vilket fick honom att bli övermedicinerad med tunga läkemedel av kriminella läkare som höll honom i ett förändrat, dåsig skick hela dagarna och i nedsövd koma på natten.
 • Du kommer inte få se att Michael Jackson upphöra med att äta på grund av den allt växande pressen, men också att han inte kunde sova. När repetitionerna började, behövde han receptbelagda läkemedel för att kunna sova. Dr Conrad Murray tog hand om det. Bieffekterna av dessa farliga droger varade hela dagen och under repetitionerna blev Michael förändrad. Hans dåsiga tillstånd var uppenbart för alla som kom nära honom. Han glömde texter och övade inte sångerna grundligt. Ändå höll hans omgivning tyst och fortsatte förse honom med receptbelagda läkemedel för att hålla honom avslappnad, utvilad och under "kontroll". Just dessa läkemedel anges som dödsorsaken i rättsläkarens rapport.
 • Du kommer inte heller att se Michael Jacksons trogna fans och ett par av hans vänner som försökte ingripa, skrev vädjade brev till personerna omkring honom att ta hand om hans hälsa. Och slutligen efter att ha ignorerats, överöstes Michael själv med oroliga brev och telefonsamtal. Tyvärr så agerade inte de som hade makten, utan i stället valde de att hålla Michael Jackson isolerad och kontrollerad.

Du kommer inte att se något av detta ikväll

Det var omänskligt. Michael behövde hjälp, men AEG och var för upptagna med att njuta av vinsten som denna turné skulle ge dem. AEG, turnéns förespråkare och Michaels eget följe fortsatte att pressa på och ingrep inte för att stoppa situation som alla visste kunde få en tragisk utgång.
Den 25 juni 2009 förlorade världen sin största stjärna. Michaels fans gråter fortfarande och deras brustna hjärtan kommer aldrig läka.
Michael Jackson hade så mycket mer att ge till världen, men hans hjärta stannade på grund av den otroliga press som tvingades på honom. Inte bara från den krävande turnén, utan även från år av misshandel och lögner av media och omvärlden.
Michael Jackson förtjänade och behövde den hjälp fick han inte. I stället genom redigering och filmskapande försöker de berätta en helt annan historia i ett försök att rentvå sitt eget samvete, och samtidigt sprida lögner för att dölja sitt ansvar. Det är tragiskt att vi var där för att bevittna vad som verkligen hände under veckorna som ledde till hans död och vi är här nu för att berätta om det.

Om du väljer att titta på filmen, hoppas vi att du också tänker på den girighet som ligger bakom produktionen. För du tittar på en produkt av de personer som istället för att stå upp för sin skuld i bortgången av världens största underhållare Michael Jackson, redan börjat skörda vinsterna av hans död.

Industrin ville ha Michael Jackson på scen LIVE! Fansen ville ha honom levande -ALIVE!

Det här behövde inte vara slutet.

This is Not it…

 

Jag blev helt förkrossad..Jag visste att det var något fel men jag visste inte att detta var felet, jag trodde bara att de gjorde fel med 10 & 50 konsträrer...Helt fucking..Jag kommer inte bli glad imorgon över att se filmen.

 

 


JAG ÄR HUNGRIG

Länge sen ni fick en bild på mig va? XD

 

En bild på min kusin som jag gjorde om i photoshop, jag har bara gjort den vanliga färgen till en tecknad färg. dock var det ganska så jobbigt eftersom jag fick byta färg hela tiden, jag gjorde detta men pensel, inte med effektklick. XD

 

 


Sammarbete med Cocco :)

Nu finns den där lilla bilden över länkarna i menyn.
--------->

Jaa, det var nog allt, och påminn mig, jag måste köpa iaf något från Cocoo när jag är hemma i Stockholm igen.GODMORGON XD

Godmorgon bloggen! eller Godmorgon läsare! (även om jag inte har några läsare XD)
Vaknade för omkring en halvtimme sen, sent huh? Var uppe till 5 igår, weirdo hihi. Men, om nu dessa 1-2 trogna läsare följt mig från sommarlovet vet ni ju att jag sov omkring 5 på morgonen varje dag?

Nu ska jag iallafall göra något.
Hejdo XDIn norrköping

Hejje, vi har typ varit här en timme ungefär, ätit lite pizza och mysit osv. Ganska så tråkigt om jag ska va ärlig, några tjejer i klassen vill att jag typ ska fixa en halloween/film kväll. Vet inte om jag kommer få, 12 tjejer i ett litet hus? Men man kan ju alltid fråga.

Nu ska jag random kolla igenom internet som alltid, byebye
mot norrköping

bloggar när jag kommer framFUCK U MICHAEL

Jag älskarälskarälskar Michael så mycket, men ändå hatar jag honom skitmycket.
Jag random kollade igenom youtube då jag plötsligt track på denna video.

Jag har sett den förut, många gånger, men denna gång när jag såg Michaels ansikte blev jag så jävla sur, samtidigt ledsen och deppig. Varför han? Jag vet, alla måste dö någongång men, Det är Michael, Michael Jackson, han får inte, kan bara inte, det går inte. Det är olagligt.

Han lever ju i videon för i helvette, han rör ju på sig, han sjunger ju, hur kan han då vara borta? Han är ju där. filmad, han lever ju, men ändå inte. Det är så svårt, detta var mitt första dödsinblick på en person som man älskar så mycket. Men han får bara inte!

Man kan inte förklara...

 


 


Köpte nya skor (igen)

Jag är en såndär person som köper&köper fast aldrig blir nöjd, tror det var början av oktober jag köpte några skinn(falskt såklart!) skor, och nu, uggsen(falska, kan nt bära något med djur!)

Snacka om att bli helt pank,

 

Jag lovade mig själv att inte köpa uggs, eftersom alla har typ de, men kunde inte hålla mig, de är hur fina som helst, XD.

 

Jag är en sån bra slösare XD, eftersom morsan gav mig pengar och min brorsa kommer köpa MJ boxen betyder det - Ingen månadspeng D: .

 


Bild från skolan


Suddig, men de är så söta <3, (utom Nemo)


Bilden blev mörk, orkade inte ljusa upp den XDStory about the Nerd


MJ armband? MJ örngott?

Nemo ge dig!

 

 

Första bilden = Armband

Andra bilden - Örngott

 

 


Alphabits Commercial ;D

Seriöst, kan de bli sötare? BTW, Michael gör en min som liknar minen han gjorde 2009 och omkring dangerousalbumet, bevis på att han inte opererat hela facet.

 

 


 

Snart kommer en videblogg ;D

 

 


FYRAHUNDRANDE INLÄGG - FIRAS

GRATTISGRATTIS, gosh, plötsligt blev jag deppig. Önskar Michael kunde bli stolt över detta, att jag skapat en blogg för oss, alltså mig och mest Michael, ändå om det inte blivit så mycket Michael mer utan bara "Svar på tal" inlägg, menmen,

Detta är iaf mitt fyrahundrande inlägg, och jag känner mig ganska så stolt, och stolt är jag också för att jag har skrivit fast, ni vet, mm vad som hände den 25te maj.

Michael, jag gör detta för dig, inte för någon annan, bara för dig.


G

Klassen idag, oj, det var ju inga bilder på mig, menmen.

 

Grattis Michaelandi.blogg.se. Om Michael inte funnits skulle nog denna blogg heta AvrilAndI.blogg.se XD.

 

 


This is it - The Way you make me feel

Helt klart underbart, detta får bara mig att längta ännu mer till premiären.

Han är 50, men han kan dansa och sjunga som om att han var 20. Han är Michael Jackson. Den bästa.

Så är det bara

 

 


Vaken tidigt?

Well, jag har varit vaken sen kl 6 :). Ställde klockan när jag var trött igår, trodde det var måndag idag, och söndagsalarmet var inställt sen förra veckan.
Vaknade, gick upp, kollade run
t och började packa väskan när jag plötsligt kom ihåg att det var söndag!
Gick och duschade på typ 20 minuter O.o, väldigt lite tid tog det jämfört med förut när jag brukade vara i duschen i typ 3-4 timmar XD.


Är iallafall jättetrött och vill äta någon frukost, fast..Jag gillar inte vårt kylskåp D; . Mina IDIOTER till föräldrar köper ost&smör men aldrig toastbröd -.-


Cus babe I need u, babe I want u.
Håller med Jessica :/

"Det finns absolut ingenting att göra än att titta på tv eller vara i datan. Mitt liv borde vara mer spännande en så, men tråkigt nog är den inte det och jag är rädd att den förblir så föralltid." - citat från Jessica.


Och det där med Michael nominerad som årets artist osv. Är de helt dumma eller? Nu när han avled? Nu när han försvann gör de detta? Kunde de inte göra det innan, var inte han samma person då. Eller skrev de fel, skulle det stå "Årets avlidne artist" istället?
Godmorgon :).Remix på Speed Demon, gjord av DJSiddall. H'n gör otroliga remixar.
Såklart jag röstar på MJ

what else lixom?

Jag har gjort så på Eminems bild för en anledning.

 

 


Idol - Några var ett skämt

Medans andra var jättebra :)

De som var rikigt bra var nog
Calle Kristiansson - Bad
Reza Ningtyaz Lindh -
The way you make me feel
Mariette Hansson - I want you back
Tove Östman Styrke - Will you be there
Nicklas Hocker - Black or White
Rabih Jaber - You are not alone (Den bästa i Idol helt enkelt, gav tårar i mina ögon)
och Erika Selin som sjöng Beat it, hon rockade, gav allt.


De andra var inte lika bra, men de var inte så värst dåliga heller, det är Michael's sånger, what do you exept?
Eddie sög iaf, jag ska inte nog säga det eftersom jag inte är bra på att sjunga, men den enda Eddie kunde sjunga bra var den första versen. Annars, han lät riktigt hes o.o.


Planet Earth - Michael Jackson's sista dikt


Tänk att den har kommit ut. Jag är helt mållös, den är så vacker.
En av de finaste dikterna Michael har gjort. Så fintPlanet Earth, my home, my place

A capricious anomaly in the sea of space
Planet Earth are you just
Floating by, a cloud of dust
A minor globe, about to bust
A piece of metal bound to rust
A speck of matter in a mindless void
A lonely spaceship, a large asteroid
Cold as a rock without a hue
Held together with a bit of glue
Something tells me this isnt true
You are my sweetheart, soft and blue
Do you care, have you a part
In the deepest emotions of my own heart
Tender with breezes, caressing and whole
Alive with music, haunting my sou
In my veins Ive felt the mystery
Of corridors of time, books of history
Life songs of ages throbbing in my blood
Have danced the rhythm of the tide and flood
Your misty clouds, your electric storm
Were turbulent tempests in my own form
Ive licked the salt, the bitter, the sweet
Of every encounter, of passion, of heat
Your riotous color, your fragrance, your taste
Have thrilled my senses beyond all haste
In your beauty, Ive known the how
Of timeless bliss, this moment of now
Planet Earth are you just
Floating by, a cloud of dust
A minor globe, about to bust
A piece of metal bound to rust
A speck of matter in a mindless void
A lonely spaceship, a large asteroid
Cold as a rock without a hue
Held together with a bit of glue
Something tells me this isnt true
You are my sweetheart gentle and blue
Do you care, have you a part
In the deepest emotions of my own heart
Tender with breezes, caressing and whole
Alive with music, haunting my soul.
Planet Earth, gentle and blue
With all my heart, I love you.
Quit with candy - Seriöst =)

Jag ska sluta, helt och hållet. Ska börja äta nyttigt och röra på mig. Nästa gång jag väger & mäter mig hos skolsystern ska hon inte säga att jag är överviktig, utan normal.
(Ja, jag blev tagen som överviktig)

Morsan ska skapa ihop något schema, och min bror som är värsta nyttiga skiten ska hjälpa till lite. Godis ska försvinna helt och hållet och morötter osv ska komma in istället, och morötter är ju gott.

Jag vet att man inte ska tänka på vikten och jag älskar godis osv, ska bara sluta med godsaker och äta sötsaker en gång i veckan istället. Men ska absolut inte sluta äta! Jag älskar ju mat, sådan är jag :).


Goodbye

And gooday

Detta får bli mitt godis för ett tag =).
Seriöst, jag har varit söt...

Men det var ett tag sedan. jag såg bra ut, såg fin ut.
Jag saknar det där utseendet, de där tiderna och det där livet. Visst blev hela livet skit efter att en person hade klippt mig, men jag älskade håret. När vi gick runt i stan och sjöng TH låtar, höll kontakten o allt. Sedan slutade det men jag skulle göra vadsom helst för atfå tillbaka den där dagen. Den dagen jag åkte till stan utan att mina föräldrar, för att jag inte fick, bara för TH's skull. Minns du Della?

Sedan tog jag det för givet, jag brydde mig inte.  Tappade kontakten med vännerna från TH träffen, min morsa märkte att jag hade klippt håret. Hela livet rasade då.

Sedan så...Jag saknar bara allt.

 

 


PLUGG!

SO prov imorgon.
Kunna 15 länder och huvudstäder i europa, och 5 länder&huvudstäder i andra kontinenter. Oh Gosh man dör!
Och som grädde på moset har vi tyska förhör imorgon, och jag har inte ens kollat igenom. VACKERT!

Varför? Varför tog jag den här skolan?

Seriöst, ingen gillar att plugga.

 

 


I'm so tired

Ändå om jag just vaknade från en tvåtimmars sömn :)U kept holdin on for a long time

And now, I will try to keep holding for u.


Så fint val av en låt också, Avril har jag gillat ett tag :)

Ni var för sena Media, ni var för sena. Ni förstörde Michael, hans familj & hans fans. Det var ert fel.

 

Jag är hemma tidigt idag va? Vi hade kompeftermiddag, just 2 lessons today, NO&Svenska. Svenskan var faktiskt kul :). Usch vad tråkigt det är, nu ska jag plugga(säger vi XD)

 

 

 

 

 


Awesomeness :

Alla har rätt att gilla honom, som du sa. Även de som snackade skit om honom.
Men att starta upp bloggar, flera stycken. Att man skriver hur snäll han var osv, att de låtsas veta så mycket mer än alla andra. Det är det jag bara inte gillar.
Den dagen Michael avled fick jag en kommentar av en person som började gilla han efter 25te juni att jag var så jävla knäpp och inte visste ett skit om Michael medans den personen visste allt.

Jag är inte personen som bråkar och hatar. De enda jag verkligen hatar är Media, Martin Bashir och alla emot Michael.

Jag vet, man skulle tycka skitsynd om en känd som avled osv. Men när Michael snackade om This is it då? Alla har ju hört om This is it.

Och att ge uppmärksamhet bara för att någon dog? Det är bara elakt.
Svar på tal

Awesomeness om Nej, vadå ägodel?:
Sv; Haha, ens tänkt på vad du säger? "Det är ett fritt land, man får ha sina egna åsikter". Ja så låt dom enligt dig kallade "falska fansen" älska Michael och låt mig kommentera hur patetisk du är när du säger att det finns falska fans. Det är ju som att säga att bananer är rosa eller nåt, vadå FALSKA FANS?! Det finns inget som heter så lilla, lilla vän. Som sagt, det är ett fritt jävla land. :)Jag vet att jag inte skulle göra mer Svar på Tal, med det är så jävla kul ;D.

Sa jag någonsin att de falska fansen inte får gilla honom efter att Michael avled? Nej, jag sa att jag inte gillar att folk gillar honom bara för att han avled. Det sa jag. Gosh.

Bra att du äntligen förstod att det är ett fritt land. BTW, det var inte jag som kom på namnet, det kom fansen på. Ni vet, de där som gillade han innan 25te juni.

Jag sa inte  "Sluta kommentera", Jag sa "Sluta läs om ni inte gillar det jag skriver". Men det verkar som att vissa inte kan hålla er borta från min blogg för någon konstig anledning.
Jag tror ni kommer hit för att få er ett gott skratt, men egentligen gör du min blogg bättre & bättre.

1. Jag har något att skriva om när jag inte har något speciellt att blogga om (stort +)
2. Jag läser dina kommentarer och bara, ja, de är helt roliga ju.
3. Jag har något att göra
4. Min blogg blir kändare :).


Again, varför svarade inte du på mitt förra inlägg? Jag skrev lite andra saker. Oj ja juste, du tyckte nog att din tid inte var värd här, fast du typ tagit många minuter av ditt liv och skrivit här. Kul för mig, kul för dig, och kul för läsarna =).
Jag var bara tvungen =)


Tratata

Tja!
Jag har inget att göra, men läxor är inte rätt, de är alltid rätt dagen innan provet/läxförhöret/läxinlämningen XD.
Vad har ni gjort idag då?

Tog den här bilden nyss..Venne..Grafiken var inte så bra.

 

 


Human nature this is it, OMG

OMG MICKIE JAG ÄLSKAR DIG <3

Behöver jag säga något mer? Lyssna på slutet, helt fucking..Wow.

 

 


Bloggens första "dagens outfit"

Godmorgon alla! Det är dags att vakna :). Den fina och bra skolan måste vi gå till, de där jätteroliga lektioner som jag längtar efter och när vi har matte ;D. (Ni fattar väl att jag var ironisk?)

Det är lite tråkigt med vanliga dagens outfit bilder, man ska helst göra något knäppt på bilden eller att det finns något som inte borde finnas (som mitt mosade bananskal på golvet igår XD)

Tex idag. Jag och min macka <3. Förresten, hur länge var det sen jag tog på mig kjol? o.o, tror senaste gången var på skolavslutningen, I juni...

Nej, vadå ägodel?

Är du så dum eller? Jag har till och med sagt tidigare i bloggen, att ändå om jag inte var född när Michael var mest känd så älskar jag han. Och han visste vem hans fans var på sett&vis, trodde du verkligen att jag menade person för person eller?
Och WTF? Jag vill faktiskt bara skriva med VERSALER just nu, hur många gånger ska jag förklara det här egentligen?
Michael är inte min! Han är fan ingens, han är(jag säger inte var) vuxen nog att ta egna jävla beslut.

Jag har stått emot länge nu, och jag står emot ännu mer om nu så vill. Skriv hur mycket ni vill, men ska jag ändra hela mig bara för att några personer har sagt det? Gosh. Jag fattar inte, jag skiter i er nu.

BTW, jag har tyckt om Michael sen ung ålder, min bror har själv tyckt om han i 17 år. Tror du inte han lärde mig om Michael då eller? Jag har bevis, det finns videosar på mig när jag var liten och dansade till Michaels sånger. Michael tog egna beslut, och det gör jag fan också.

Är inte detta ett frittland, då man får ha sina egna åsikter?


Jag tror jag har mognat tillräckligt nu, jag har inte tid för att skriva. Michael är mkt viktigare än detta.
Från och med nu ska alla hatkommentarer godkännas, men jag ska inte svara på dessa om Michael mer.

Hello

Hejhej :). Kom hem för ett tag sen, glömde dock att blogga D: .
22 besökare ;D, redan. Jag är faktiskt jätteglad för det, hehe.
Vad har ni gjort idag då? Ni får gärna svara som kommentar.

Imorse. Jag la aldrig in den här bilden XD.

this is it ;D

Nu ska jag inte bli så tråkig som de andra mjbloggarna och skriva likadant, men gosh This is it är så fucking bra!
Finns det någon annan artist som gjort en sådan bra låt?
En kille i min klass tror Ronaldo/Ronaldinio(blandar alltid ihop deras namn) är mer känd än Michael.
Man blir typ ööhm. Seriöst, så hörde jag om Ronaldo och Ronaldinio 2009. Visste inte ens att de fanns.

Och även om dessa fotbollsspelare var kändare, skulle Michael vara bättre. Så är det bara :). Tyvärr för er alla Haters D; , men Michael sjunger bättre, även om man inte gillar han.

Don't dare to ask(inte för att jag vet vad det betyder XD)

 

Oseriös.

Tack BlackFedora ;D. Min vän har gjort en video av MJ's nya sång. Yippie, ni kan höra snippet av sången lite längre ner :). Men här är hela.

 

 

btw, klockan är såhär och redan fått 8 besökare :)


My computer is back ;D

Pappa har kommit hem, med min fixade dator ;D.
"N" knappen gick ju sönder för några dagar sen, och pappa glömde alltid datorn i butiken, men nu är den tillbaka, fixad.

Nemo while she's platting her hair XD. Detta är typ mindre än hälften av mitt hår..jag hatar mitt hår D; ,

1.Konstigt klippt

2. Tjockt
3. Lockigt.

 

 

 

 


Michael, tack för denna present

Michael, du har gett mig så många vänner. Jag skulle så gärna tacka dig personligt, men alla vet väl att det är omöjligt?.
Jag har skaffat vänner som jag aldrig ska förlora. En av de var svensk(alla andra är typ från andra länder XD), och jag vet inte men hon är jätteviktig för mig(hon har också en underbar röst)
Lina. Du betyder skit mkt för mig ska du veta. Vi har inte känt varandra så mkt visst, och vi boooor för långt ifrån varandra så det kommer bli svårt att träffas. Men redan så snackar vi om allt. Vad ska man säga?

Du är en vän för mig Lina. Och jag skulle aldrig tänka mig att förlora dig.

Hennes otroligt söta utseende och fina röst finns med här. Tyvärr kan man inte göra ljud av personlighet eller rita e bild av det.

 

 

Della, du är också superviktig för mig <3
förresten, älskar dethär vädret, när det regnar, är jättemörkt och blåsigt. muums


Är det någon mer än mig

som <3 den här låten?

Dagens låt is back XD

 

 


Vet ni? Jag skiter i nu

Fan vad vacker låt Michael, This is it <3
Jag vill bara veta vart Michael är, den närmaste vännen jag någonsin haft, far och min pojkvän försvann den 25 juni. Jag älskar han så jävla mycket. Det kanske inte syns i mina inlägg, men jag vill inte att det ska vara så, jag vill bara att han ska finnas, för fan, jag orkar inte mer.
Allt påminner om han. Mitt rum, låtar, filmer och hela mitt fucking liv.
Jag har problem hemma och har inte så bra betyg i skolan, men om han kommer tillbaka så är allt detta bortblåst, då går det att fixa.
Har ni aldrig mist någon som betydde så mkt att ni bara inte klarar av det mer? Jag vill inte att det ska vara såhär.
Och nej, fan. Jag tycker inte synd om mig själv, utan jag bara saknar han otroligt mycket. Jag vet att det finns andra därute, som känner likadant. Men, jag vill inte längre, snälla. Få bara bort han från mitt hjärta&huvud, för jag orkar inte mer.


 

 


Varför skriver du till mig för?


Är du typ störd eller något? Vadå min kommentar? Har du ens bevis på att jag har skrivit till dig? Nej! Dåså.
Jag besöker inte ens någon av era bloggar, för jag har inte tid för falska MJ fans. Haha, så jävla kul alltså. Går runt och ljuger. Jag vet fan inte ens vad din blogg heter. Jag har besökt den två gånger.
En gång när du för första gången skrev till mig, och den andra gången var nu.

Och nu, nu ska jag säga en sak till dig och alla andra falska MJ fans.

vi har känt något så jävla coolt, något så jävla bra, och michael har vetat vem vi är, men ni, hahaha, ni var inte med från första gången, så ni kan dra och slicka era mammors fittor(Tack Jessica för den meningen haha) Gosh, man blir så jävla less på er asså.Godmorgon

Eller nej, goddag, jag vaknade inte nyss.
Ställde klockan på halv 7 idag, så att jag kunde vakna tidigt och duscha osv. Fast ni vet, när det är helg så orkar man inte riktigt.
Anyway, mina besökare höjs varje dag, och jag blir typ jätteglad? Det är bara morgon och har redan fått 22 besökare, hehe.
Fast 2 dagar i rad fick jag typ många, 60-40 ungefär.
Men, det är ju bara kul, jag kan lika gärna få en besökare per dag men jag skulle inte bli såhär "AAAA OMG NEEEJ". Jag är iaf jätteglad för det :)


Syr örngott i skolan med Michael Jackson motiv :)

My & Sara, Grattis

My. Grattis, du vann på tävlingen "Svara Rätt = Länkning" om de där tre bilderna.
Sara. Grattis du vann angående Michael bilden där det fanns speciella delar XD. Du var först iaf hehe.

My's blogg
Sara's blogg

Grattis Hehe.
Farsta with Della todayUff vilken dag, vi gick till rågsved centrum, tog oss till rulltrappan, och vi stog kvar där medans rulltrappan tog upp oss eftersom vi inte orkade gå upp själva. När vi var längst upp åkte tåget mot Hässelby direkt, så jag fick damp på Della eftersom hon hade slöjat jäääättemycket. Della sa att vi skulle åka till hagsätra och sedan från hagsätra till Hässelby. Precis när vi kom fram till Hagsätra åkte Hässelby tåget. Miss nr 2.
Dampade ännu mer på Della,
sen drog vi till högdalen för att åka buss till Farsta ist.
Där köpte jag skor&Kajal, kajalen sög, började gråta för några minuter sen tack vare kajalen.

Svara rätt = Länkning

Jag har startat upp en ny kategori i min blogg nu, Svara rätt = Länkning.

Denna tävling går ut på att en läsare svarar rätt, det kan vara en fråga, en inzoomad bild eller liknande.
Den första person som svarar rätt får en länkning, man kan svara hur många gånger som helst.


Vi börjar med en enkel.
Detta är tre bilder i en. Kan ni gissa vad det är för något på varje bild?

OBS, bilden längst till höger. en uppe&en nere som sitter ihop är 1 bild.

 


G, vad menar du?

G om Michael, the fans love u:
Hahahhah, vad trött jag blir, helt plötsligt har alla småtjejer fallit för honom, en annan har varit med i snart 20 år och faktiskt växt upp under hans storhetstid!
Nåja, thats life


Jag fattade faktiskt inte om det var en hatkommentar eller ej. Helt plötsligt har alla småtjejer börjat falla för han? Uhm..gillat han sen jag var 5 typ. XD. Jag gillar nt att folk gillar han bara för att han..försvann.

 

 


Ooh my hottie Michael..

Jag erkänner, jag är ett Michaelpervo, jag kollar på Michael's sexighet varje dag på youtube, på de där, speciella delarna. Skulle jag träffat Michael så skulle jag ge honom godis och locka honom till mitt rum och våldta han. Jag är personlig i bloggen, det är sån jag är. Tyvärr.

Medans ni njuter av videon ska jag ta en kall dusch. Godbye

 

 

 

 


Oj, många bilder

Mer bilder, typ.

 

Min "N" tangent på min laptop gick sönder :/, vet inte hur, den bara PANG! Sen så höll jag i tangenten, och drog av en annan sak av tangenten!.

Det är alltid så på mig, få en sak, förstör en sak.
Ny kamera ;D hihi XD

Ni vet min förra kamera? Som mördades, två veckor efter att jag hade fått den.
Well, den är ju typ borta nu, helt lost.
Så välkommna min nya kamera ;D I'm happy happy over it.


Samsung ST50,


Kameran är bra, bara jag som inte kan fota XDshalala


Hallojs, kom hem för typ en timme sen, Hihihi.

Chattar och kollar på scrubs just nu, love till scrubs. Turk o JD är ju bara för söta haha.

Nu när jag ändå skriver...Besök Dellas blogg?

 

Jag vet att jag la länken över hela menmen.

 

 

 


michael IS CRAZY <3

Kolla hur han rör sig, alltså AAAAAA.
Han är ju helt galen här xD, tex 0:44 .
Det är nog en av de sakerna jag älskar med han, han gör som han vill


 

 


Michael, the fans love u

Utan de falska fansen såklart..Jag la namnet Michaelandi på för att några falskaMJ fans bloggar har snott en bild av mig ..


Angående igårs många besökare

så förstog jag idag varför jag fick så många XD, jag är medlem på bloggtrafik, och när jag såg statisktiken igår fattade jag ingenting.
Vill ni också få många besökare kan ni bli medlemmar här.
Det är lite svårt att förstå i början menmen, superbra, tro mig. Första dagen fick jag 80 besökare. Hehe, fast om jag ska va ärlig, så är det inte en sån stor sak för mig.
Bloggen är ju för min och Michael's skull, och de som vill läsa får gärna göra det ;).


Gårdagens inlägg, typ

Della, innan du läser allt detta och tycker att jag är dum i huvet, vill jag bara säga, du är superviktig för mig, för jag skulle inte varit här om inte du hade kommit in i mitt liv.


Du är nog den vännen jag kan kalla äkta, du vet, en såndär vän som man kan lita 100% på, som man berättar allt för och alltid finns där.
Visst har jag inte känt henne i hela mitt liv, men 4 år snart, eller, 4 år på sett&vis. Vi kan säga 2 år, från femman. Då vi verkligen blev bra vänner.

Jag skulle nog inte kalla dig för bästis, för det låter konstigt. men du har iaf en speciell plats i mitt hjärta.
Och skulle du just denna sekund, dö. Överkörd. Självmord, Mördad whatever, så skulle jag hoppa ut genom fönstret, direkt. Ingen tvekan.

Hur ska man nu förklara detta...

Saken är, du kommer alltid va en speciell person, okej? XD
65 besökare

Min första tanke var. "Har någon länkat mig?"
Mina besökare brukar vara omkring 15-22 personer.

Men detta?

1. Antagligen har någon länkat till mig
2. Eller så har blogg.se något fel

Btw, ska lägga in Sandras blogg här för ja glömmer alltid namnet XD
Edit : Någon kommentera just och sa att jag hade skrivit fel på Gone too soon.
Tack ;), felet ska snart ändras. Jag har gjort 2 olika varianter av denna text, så den andra förstörde jag nog bara.

I know that I love you

Mjölk med överdrivet mycket chockladpulver alà Nemo.


 

 


Ny Kategori

Jag har lagt upp några videosar på youtube om Michael, min första var nog för 5 månader sen. 15 april.
Michael's sång You are my life med text på videon. Hehe enkel, men wow, över 30 tusen personer har sett den.

Så nu har jag gjort en ny katergori som heter "Mina MJ videos"

Vi klipper av av det röda bandet, och den första videon är den första jag har gjort.

Michael Jackson You Are My Life with Lyrics


ni var aldrig där, och kommer aldrig hamna där heller.

 


När jag ser detta

så kan jag inte hålla tillbaka tårarna...

När jag ser alla fans i början med ljusen, när jag hör den första melodin, när hans röst kommer in. Känslan går bara inte att förklara.

Honom. Det är han jag älskar. Den stora. Den perfekta.

I miss you so fuckin' much

So loved, but yet so lonely

 


Sry för dålig uppdatering!

HAHHAHAHHA KOLLA SÅHÄR SÅG JAG UT IMORSE XD XD

Jag såg helt enkelt för ful ut XD, kan inte fatta att jag publicerade bilden hehe