...

Hej blogg, är ganska så pissed off nu. Allt i livet är skit, skit & skit.
Snälla hjälp mig härifrån, orkar inte leva här tills jag blir 18. Snälla, jag klarar bara inte av det mer, jag kan inte bära mer sorg, jag mår för dåligt, jag hatar min familj, mig, alla. Snälla, låt mig bo någon annanstans. Ute på gatan, bara jag sticker här ifrån. Snälla. Alla leenden, de är falska, man kan göra falska leenden, tro mig.


NEmos kläder

Heej alla, nemo som snackar här, ehm, är hos Della, orkade inte grilla me familjen, de skämmer ju ut mig D:
Köpte skolavslutningskläder, blev ganska nöjd, mhöha.
Ska inte lägga in bilder eftersom Della och mina kompisar kan se. Okej Della får se. 
Vi ska ut snart och inte skämma ut oss.
Puss på er va? Kommentera lite XD
 

So what...

I'm still a rockstar XD.

Hej alla, det är lördag morgon & sol, det betyder att jag måste ut idag, någongång, man vet ju aldrig om vädret kommer att lura oss igen, som det gjorde förra gången.
Bråkade med idioten Aka skithögen Aka borde dö Aka tjatmonstret Aka morsan..Jag är INTE hungrig, vaknade för en timme sen, då ska man väl inte säga "ät" och speciellt inte ägg, jag gillar inte ägg, bara Dellas.
Ska nog gå ut och shoppa idag..

Upp&ner bild helt enkelt

Pusss på eeeer <3


jag älskar tuggummi & Michael Jackson

Oj, det stog ju fel där uppe på rubriken, det ska stå "Jag älskar Michael Jackson & tuggummi", inte tvärtom. Nu orkar jag inte byta så watävah.
Vi hade prov på tyskan idag, jag tror jag gjorde väldigt bra av mig :). En sak vet jag, jag kommer INTE få ett MVG D:Vad har ni gjort då? Här har jag kollat på the 70s show, otroligt rolig serie, och så är ju sötisen Ashton Cutcher(stavning) med. Tuggat massa med tuggummin, ätit slach och lyssnat på Michael :D. Kör ett jätte roligt spel, play with fire 2.
Har spelat detta spel sen jag var liten, och nej, jag är inte galen. Det är jätte kul.

Dagens outfit
(ledsen för att bilderna var så suddiga, men jag kan inte hålla i en mobil)
Jag hade den blåa tröjan först, men bytte sen till den andra XD.Mina coola Bart strumpor, 3 par för 69 kr, kappahl

Haha, för dum

har jag blivit. Skriver ju nästan aaaldrig blogg mer. Förlåt mig väldigt mycket, men det är så mycket med skolan nu, så bloggen kommer vara så här ett tag.


Redigerad bild på mig, jag hade tråkigt, därför la jag in den XD


Men tjena?

Godmorgon och godeftermiddag, idag har jag varit i skolan och gjort inget, just precis, inget.
Var klar med SOn, engelskan, loggbok, allt. Så jag fick sitta och göra inget.

Körde just playstastion(stavning) portable. Det är jättekul :). Min bror laddade ner Harvest Moon till mig och nu kan jag itne sluta köra.
Ska nog äta nu,

puuuss <33


Ush vad ful jag blev på bilden D:


Herregud

Jag har ju inte skrivit något på hela dumma dagen!!11!!
Vad gör ni just nu då? Själv sitter jag, pluggar & väntar på att de tyska glosorna ska fastna i mitt dumma huvud :),
tyvärr så missade jag Dr House idag tack var det glosorna D:, ja?

Ska nog tillbaka till pluggandet nu, hejdå och vi ses någongång (kanske)


Jag skulle kunna bära nåt sånt på avslutningen i skolan :)

Juste, bakade cupcakes med Nea idag också, de var såklart goda :D.Skola och död

Hej gullisar. Idag besökte jag och Della vår nya skola, för att se vem våra klasskamrater, lärare var och klasen ligger, tror att jag redan har glömt. Det är läskigt att börja högstadiet.
Nicke(Dellas styvpappa) tog oss dit med bil, han öppnade biltaket och satte på rock musik, trevligt XD, vi hade otur att åka förbi några killar från våran klass, ännu trevligare -.-.

Men jag fick ju en önskan uppfylld, åka bil med nedfällt tak så att luften, ja, vinden blåser nästan bort mig ^^.
Nicke bjöd oss på glass, Mums, rosa mjukglass, utan socker, så du kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt, typ?
När de skulle fylla på Dellas bägare tog det slut, så jag fick mer än henne, men jag gav henne min glass och jag fick hennes, man vill ju vara snäll? Egentligen ville jag bara att hon skulle ta lite av toppen på min glass, men hon tog visst hela XD.


Såhär såg vår glass ut, bara att det var en
bägare och mycket mer glass


Vi träffade på en jätte snäll tjej med TANDSTÄLLNING! Buhu jag vill ha, jag fick turen att sitta i samma bord som henne, haha. Stackars Della.

Efter skolan gick vi runt och pratade typ, köpte hamburgare. Tjejen(Sara) snodde massa med sugrör från McDonals, mhaha, rolig?
Nu är jag hemma och har jätte tråkigt, det var nog ganska länge sen jag bloggade på "riktigt", lovar att jag ska fortsätta ^^. (Ingen läääser ju D;  ),

Puss på er sötisar nu, bye <3
Film, popcorn och chockar.

Hej, ganska länge sen jag bloggade här XD. Har varit ganska trött och lat, tycker att jag har  skrivit föör många inlägg denna månad.
Igår såg jag den oklara versionen av Wolverine, alltså jag såg repen och allt det datagjorda hoppanden och flyganden, det såg väldigt fult ut menmen.

Just nu kollar jag på X-Men the last stand. Den är på TV :D, sett den typ en miljon gånger, men har man tråkigt så har man.
Var ute med Nea idag,

Ett mobbat hjärta där det står Nemo och MJ, ursäkta för Neas fot ^^


Vi tog lite bilder, filmade och åt glass. Såndär, isglass. Mums.

Puss på er <3Sanning? Ja...

Här tänker jag berätta om hur mycket jag hatar personen som alla älskar.
Ens mamma. Jag hatar min hela familj, men, den jag hatar mer än alla. Är min mamma, och jag LJUGER inte. Hon har förstört hela mitt liv, och flera gånger har jag försökt..velat...bara döda henne. Jag har önskat att hon bara skulle falla ihop, sova och aldrig mer vakna. Så mycket hatar jag min mamma. Och klaga inte över att hon har bärt mig nio månader osv,osv. Det är bara något man skyddar med, so what? Varför födde hon mig om hon alltid skyddar sig med det? Mamma, om du någonsin läser det här, vill jag bara säga, att jag Hatar
 dig, från hela mitt hjärta. Du har förstört hela mitt jävla liv, och min framtid kommer inte vara den jag drömmer om, tack var det dig och dina idiotiska regler. Jag skämtar inte, varför får jag inte njuta av mitt liv? Du och din dumma man, som ska föreställa min pappa, ni är så himla överbeskyddande.

Jag önskar du förstog smärtan i mig, jag vill bara dra härifrån, och aldrig se ditt fula ansikte mer. Om du bara förstog, hur mycket jag hatar dig. Undrar du varför jag aldrig ler hemma? Därför att ni har förstört för mycket för att jag ska börja le mer, jag har inget skit att le åt. Jag hoppas du verkligen förstår nu, din falska morsa. Tro inte att jag är en b*tch nu, jag älskade min mamma, men då förstog jag inte vad kärlek och hat var, jag har mognat tillräckligt för att förstå och veta, att jag hatar henne, aldrig hatat någon så mycket, men jag känner hat för första gången...

My first Cupcakes, Weho!

Här kommer lite bilder på de gode cupcakes jag gjorde med Linnea igår, typ?
Goda blev de, men kanske inte så lyckade?

Varför man ska vara "perfekt"

Jag är trött på att man ska vara perfekt! Man ska inte vara för smal men inte heller för tjock. Man ska inte vara för lång eller för kort. Man ska inte prata mycket men man ska inte heller vara tyst. Man ska inte vara för taskig men samtidigt ska man inte vara så snäll. Tyvärr så passar många saker på mig härifrån.

Utseendet har varit ett väldigt stort problem för mig, jag har gråtit för många gånger tack var det mitt utseende, jag ser alla andra vackra medans jag är ett missfoster. Ibland hoppar jag över måltider bara för att gå ner i vikt, ibland vill jag inte se min spegelbild, ibland ritar jag på modellerna i tidningarna för min stora avundsjuka. Jag vet att man inte ska tänka på sånt i min ålder, men när ska man tänka på det? Jag ser alla "perfekta" medans jag kommer in i bilden och förstör allt. Om man skulle sätta ihop alla mina tårar så skulle det bli en flod. Hittils har jag bara sett söta människor på bloggen, bara snygga personer som är kända. Varför ser jag aldrig tjocka stora artister? Den enda som har blivit stor i kändislivet och har kurver är Beyonce, och hon har små kurver. 
Jag önskar folk visste hur jag känner mig varje dag.

Jag vill inte verka för oförskämd, men ni måste hålla med om något?
Snälla, sluta hata folk och gilla de som de redan är, alla ni som är så "perfekta" behöver inte trycka ner alla andra bara för deras utseende, Kan ni inte bara accaptera de som de redan är? Det är väl inte deras fel att de blev som de blev, by the way, jag tycker alla människor är vackra på sitt egna lilla vis, men tack var det er så mår jag så jävla dåligt varje dag.


Ingen människa vill bli tagen som ful

Inget?

Godeftermiddag människor, har ännu inte fått något svar, menmen, jag väntar.
Vad har ni gjort idag då? Jag själv har lyssnat på musik, tagit lite bilder och varit med Della och Nea :).


Get, Aka Simon, Aka Dellas fästman.
(Bild tagen av mobil, därför är det dålig kvalite)

Trött, Ledsen och hemma Ensam.

Jag är så himla trött på mina fula finnar, satt just och grät för mina finnar på halsen, använt Basiron för några dagar nu, ansiktets finnar försvinner, men på halsen så kommer mer och äckligare saker, jag klarar inte av det här mer. Tjock, finnig, kort, sitter och gråter just nu, varför? Jo, för att jag är en tjejs värsta mardröm. Varje gång jag frågar min mamma om vi kan gå till läkaren, så säger hon att det ska ordna sig, om några år. JAG VILL INTE HA FINNAR SÅ MÅNGA ÅR! Jag vill inte bli vuxen då finnarna försvinner, jag vill att de försvinner NU! Använder så jävla mycket saker, men inget funkar! Snälla, jag orkar bara inte mer. Jag vet att det finns folk som har större problem där ute, men jag vill bara inte vara jag mer! Jag hatar min kropp, mitt ansikte, mitt liv, alltihopp, ge mig något som är positivt i mitt liv? 0 + 0 = Nada.
Tro inte att det bara är några finnar eller tjockhet som stör mig, ni vet inte vad jag har gått egenom, hemma, i skolan, min bakgrund, familjen. Ingen är perfekt, men jag är långt ifrån bra.
Om ni har något skonsamt och bra för huden att rekomendera, så snälla skriv en kommentar, för det här kan jag inte ta mer.


Finnarna syns inte här, utan bara den stora näsan, men på min layout kan ni se de tydligt!


 


Jag älskar...glass

Hej blogg :D, eller ska jag säga hej läsare? Skrev ju inte vad jag gjorde igår så,
tänkte skriva ett långt inlägg idag, tror jag ^o^ .

Igår så gick jag ut med Linnea efter skolan, vi köpte glass, en tiptop och en 88a. Alltså, en tiptop och 88a till mig, och en tiptop och 88a till henne, jag bjöd på allt. När jag skulle gå på modersmål så köpte jag två styckna fanta exotic thrill, en till mig och en till henne. Vi drack upp och gick åt varsitt håll.Tro inte att det bara var skoj, glass och läsk. Innan allt det här tappade jag bort min mobil, sprang hem till Linnea och letade där, hittade min borttappade mobil i väskan, tappade bort mina hörlurar, fick panik igen, hittade de i min byxbakficka, förlät Linnea genom att bjuda henne på glass och läsk XD.


IDAG, SÅÅÅ.............

Åt jag liksom världens GODASTE middag. Makaroner/Pasta med smält ost, lite köttfärsås här och där, kycklingnuggets och ketchup, gud vad ketchup är gott, kan äta det med nästan vad som helst, tex, sallad?
Det var bra förklaring på recept, ellerhur?

Mums, jag kan äta det här varje dag <3

Bilderna är tagna med mobilkameran, därför är det så dålig kvalite.
Ursäkta den irriterande ärtan xDKommer nog inte gå till skolan imorgon, min hals svider lite och jag hostar ibland, och så känner jag mig för lat,
Ja, ett långt inlägg blev det inte, men det blev nog ett inlägg ändå :)
Nemo...

Nu är jag väldigt lat, har bara skrivit ett endaste inlägg på hela dan ...
Jag måste skärpa mig! Ändå om ingen läser så ska jag fortsätta med den här bloggen tills jag blir 20 år, så det så!
Undrar vad jag kommer jobba med? Säkert vid Lild kassan, jag kommer sitta där, bli tjock och käka chockladkakor dygnet om.

Mitt drömyrke är nog att bli journalist, så att jag kan interjuva Michael, även om jag är omkring 20 och han är 60, men hallå, vi ska ju gifta oss, så varför inte börja lungt sen komma närmare och närmare varandra. Tro mig, vi kommer INTE skaffa barn, eftersom hans barn kommer bli samma ålder som mig.

Jag vill gärna gå på röda mattan, som Kenza, man blir ju faktiskt ganska så avundsjuk på henne, men jag hatar inte henne eller hennes blogg för det. Hon är jätte söt och har en jätte söt blogg också, men jag är faktiskt avundsjuk på henne och Foki XD. (Ta inte illa upp, har ju sagt att jag inte hatar de för det)

Vad ska ni jobba som? Sjuksköterskor? Lärare? Hemmafruar eller Snickrare?
Shalalala, You give me butterflies, inside, inside
Länge sen.

Jah, det var nog ganska så länge sen jag hade skrivit D: .
Inte haft tid med bloggen så mycket, menmen.
Ska läsa massa med berättelser, argumenterande och fakta texter imorgon med Alen


Gud vad trött jag är. Det blev en massa springande hit och dit idag. Orkar faktiskt inte skriva så mycket, mår ganska så dåligt just nu.

Skriver kanske sen, puss <3
Piictures ;D

Eftersom Della la in en bild där jag var med, och jag såg ut som ett superduper freak (Jag ser vanligtvis ut som ett freak, men den här gången var det SuperDuper), så tänkte jag på att hämnas lite. Tyvärr har jag inga bilder på henne där hon ser ut som ett freak, för vad hon än gör så ser hon bra ut, men jag ska visa jätte söta bilder :).
Ska man lyckas på provet får man sno min SO text visst :)

Söt människa?


OBS, Bilderna är gamla!

Ledsen...

Hej gullisar, jag är väldigt ledsen att jag bara har skrivit ett endaste inlägg på hela dan, men det har hänt en massa dåliga saker och jag vill helst inte säga något om det.

Ritade klart min MJ bild, ni får säga vad ni tycker om den <3Kvaliten är helt kaputt eftersom jag tog bild med min webbkamera...
Annars idag har jag bara lyssnat på musik och sprungit/promenerat med Della :)
Nemo goes Angry

 Ledsen Mike, Men Lisa-Marie Presley krossade ditt hjärta därför lägger jag ett X på hennes ansikte
Michael Jackson, kungen av Pop, har förändrats väldigt mycket de senaste åren, hans hud, hans ansikte, nästan allt.
Tro inte att han ville göra sig ljusare. Michael har en sjukdom, en hudsjukdom, som tar bort pigmenten i huden, och det blir massa fula mjölkvita fläckar på huden, det är nåt man INTE kan kontrollera, det finns medicin...Tyvärr funkar den inte för alla, bara till de som har lite, men Michael fick ju väldigt mycket. Dels för att det ligger i generna och dels för depressionen. Media har varit otroligt dåliga mot han och hittat på att han inte ville vara mörk, och människorna, jo, de blir hjärntvättade bara för att det har kommit på TV eller i tidningen!
Media... Det här är till er... "F*ck You", förlåt att jag använder sådana här ord, men jag mår så dåligt över att alla klagar på det!

Här är några bilder med hans Vitiligo

 

Kan ni se att huden inte har en likadan färg?


Nu till hans Operationer och anklagelser.  "OMG, MICHAEL JACKSON HAR TAPPAT NÄSAN, OMG HAN DINGLADE SITT BARN UT FRÅN FÖNSTRET SKITLÄNGE,OMG HAN OPERERADE IN SINA KINDER, OMG HAN VÅLDTOG BARN, OMG HAN GJORDE HANS LÄPPAR MINDRE OCH DROG ÖGONEN ÅT SIDORNA, OMG, OMG, OMG!"


omg på er! Det räcker, han har INTE tappat näsan, han har INTE opererat in kinderna, han har INTE våldtagit någon, han har INTE dragit ut ögonen åt sidorna, han har INTE skaffat skägg med laser.

Och det där med ett dinglande barn, det tog liksom bara två sekunder, men de saktade ner hela videon så att det skulle se ut som om han höll ut sin son länge!
Och ändå om han har opererat sig på kinderna osv, ändå om han ljuger om sina operationer, han är en vuxen man, en snäll och underbar vuxen man som har donerat mer än 300 miljoner dollar till välgörenhet, han donerade fast han inte hade pengar till sig själv. Han har inte opererat om hjärtat, och det är det som mest spelar roll, inte utsidan, utan insidan!

Jag orkar verkligen inte förklara allt på det här inlägget, vill ni veta något, så fråga på en kommentar :),

Tack och hej!

I wonder, where are you right now?

Feeling so missplaced
Feeling so isolated
Feeling so alone
Feeling so far apart from you
I can feel it in my chest, in my stumach
and it hurts, very much.


Don't cry, 'cause it's makes me cry
Don't feel pain, 'cause then I feel pain
Smile, and make me smile
Laugh, and make me laugh
Look with your eyes, and say, that I will always, be in your heart.
Me and Della

Satt just och kollade på några bilder, här får ni se några bilder, de är gamla, ca 2 månader, men nu när jag har en blogg vill jag visa de :D =).Jag har fler, men ska nog spara de till andra inlägg :D.
Nu har jag faktiskt blivit väldigt självisk, Michael kommer ju aldrig mer på bild D: .
Här får ni en underbar bild :

Ingen kan vara sötare än det där <3
Ska springa med Della imron, Wihoo.
American Pie

Hej blogg :D
Idag i skolan så såg vi en film som hette American Pie the naked mile, sett den förut, på TV. Men såg då bara halva eftersom det var för äckligt, kom inte ens till delen där de springer nakna. Men i skolan, tyvärr, så röstade nästan alla på den D:

Vände bort ansikter fleraaa gånger, ush, den kanske var rolig på vissa delar, när kortisarna kom typ, menmen.
Det är INTE min smak.
Tro inte att jag är en tråkmåns, jag älskar filmer, och särskilt komedifilmer, men den här var för...Alltså, jag kollar hellre på filmen Moonwalker eller Ghosts från Michael Jackson :).
 

Keep Michaeling Allihoppa =)
Godis och ritningar

Heej läsare =).
Ritar lite MJ posters, lyssnar på musik, egentligen så kollar jag bara på musikvideosarna på Michael XD.
Haha, okej, måste faktiskt rita nu, men lite mer nördkollande stör inte? Eller?
Oja, juste, jag vill bara att ni ska veta att jag inte är lixom "AAAH MIIIICHAEL JAACKSOOON" om jag någonsin ser han (I mina drömmar att jag ser han D=), jag är inte nån dum fjortis tjej som är så, jag skulle bli skitglad, men inte sådär.

Kollade just på bloggar, och jag måste faktiskt tipsa lite.

Först, min favoritblogg, som jag måste läsa varje dag.
En väldigt spännande blogg som jag bara älskar, gillar ni spännande saker ska ni komma hit : Della
,

Den här bloggen kan jag inte missa en dag av heller. Foki ,
en otroligt söt blogg för alla som älskar Japan.Jag gör INTE det här för uppmärksamhet, jag vill bara tipsa om jätte bra och söta bloggar så att andra läser de =).

Ush!

Hej alla läsare, om nu jag alltså har några läsare, idag har det varit en ganska "annorlunda" dag, och när jag skriver "Annorlunda" så menar jag verkligen "Annorlunda".
Vi fick redovisa om medeltiden, jag och Della var fredlösa XD, vi fick gå till ettorna och redovisa där =). De skrattade när vi berättade om vårt brott om att vi var nunnor och blev otrogna redan när vi var "sexton" år gamla.
Vår lärare var typ utklädd till en adelskvinna. Della var taskig och sa att hon såg ut som en terrorist, menmen.

Jag och Della utklädda till fredlösa ;D


På gympan hade vi en ung vikarie, minns faktiskt inte vad han hette, ändå, för att vår riktiga idrottslärare Hans(påhittat namn) fyllde 40 år idag, så han hade typ åkt på resa någonstans från igår. Ja, och det blev bråk på gympan, vill ni veta vem som startade bråket? Nej, det var INTE Nalle Puh, det var jag XD.

Puss på er sötisar <3
I know your story

I love to hear your voice whisper in my ears
I love to look deep in your wonderful eyes
I love to kiss your incredible lips
I love to hug you very hard
I love to hear you laugh, it fills me with joy
I love to see you smile to me with your white teeth

But I hate that this will never happen me...Please come to me and help me out from this prison,
cause' I just can't take it anymore, understand
For god's sake. I love you!

Massa med glass :D

Heej alla som läser min tråkiga blogg :D, kom just hem , gick till högdalen för att lämna en film som vi har hyrt (En Robert De Nero komedifilm, den sög). Köpte glass med min brorsfru, vi köpte olika glass sorter :).
Jag åt såklart..Det är så gott med glass.
Eftersom jag skriver från min brors dator så kan jag inte lägga in bilder från min trasiga kamera, och jag vet inte vart min kabel som tar från kamera till dator, så jag fick ta en bild från google XD.

Solero Glassen ;D,
När jag kom hem så åt jag lite av den här goda twixglassen :

Vill ha nya kläder!

Jag letar överallt men det enda jag hittar är antagligen fula kläder, eller så passar de inte mig för att jag helt klart är FÖR tjock! Jag vill faktiskt bli längre och smalare, men mina gener är väl inte så bra, men jag har ju fortfarande år att se fram emot, så, lycka mig till, om man nu säger det.

Hittade väldigt underbara gosedjur, de är jätte söta. Kolla själva

Underbara, ellerhur? Vill verkligen ha de,
Tryck
http://www.jbox.com/
om ni vill besöka den här söta sidan :)
 
Della har designat min blogg!
Thank you Della <3

Följ min blogg med bloglovin
Okej, först vill jag bara tacka Della för den här otroligt finfiiina designen, hon har fixat alltihopp.  Och, ehm..Ja, jag förstörde den tyvärr, sen började hon asgarva och skratta åt min reaktion, jag var helt chockad så...Jag förstog inget.
Tack Della (www.dellas.blogg.se)
Så, ja. Tack igen Della, ändå om du nu skrattade och garvade och, ville göra så att jag skulle dö så tackar jag dig :).

(Bild tagen med mobilkamera, därför är det dålig kvalite)

Hade en blogg förut, men den var inte riktig min stil, den hette myfakelife.blogg.se men...Ja, den är död nu.

Så, jag hoppas ni följer min blogg. Hej och tack =)Hej och välkommna!

 Först av allt!  

Läser ni inte min blogg för mitt utseende eller intressen så bryr jag mig inte, okej? Så ni inte behöver skriva elaka kommentarer om mig och mitt liv, för jag bryr mig helt enkelt inte. Om jag ens ser dåliga kommentarer så raderar jag de så fort jag kan. Så, då var det klart för er.

 


(Bild tagen med mobilkamera, därför är det dålig kvalite)

 

 

  • Stad : Stockholm.
  • Hemstad : Stockholm
  • Yrke : Skola
  • Intressen : Michael Jackson, musik, filmer, läsa m.m.
  • Filmer/Serier jag gillar : Finding neverland, Ghosts, Speed Demon, Moonwalker, Pirates of the carribien, Blow, Secret window, Harry Potter (Bara de tre första filmerna) Captain Eo, Robinson Cruise m.m.
  •  Musik : Michael Jackson först av alla, Beyonce, Leona Lewis, Celine Dion, James Brown(såklart), Ira Losco
  • Böcker : Harry Potter, Robinson Cruise(stavas det så?), En för alla Alla för en (Bok med massa Disney berättelser), 

 

Hej, Jag är 13 år, kallas för Nemo och är en stor beundrare av Michael Jackson. Jag har alltid gillat honom, men 
inte så mycket som när jag fick reda på att han har Vitiligo. När jag tittade på när Michael Jackson säga att han kommer 
göra sin sista konsert, var mitt ansikte från glatt till ledsamt. Jag kanske är för liten för att gilla hans låtar, för jag var 
inte ens född när han var mest känd. 
men .. han är en legend.