han är historia


Hejsan läsare! Idag så bloggar  Daniela här.  Det är så att Nemo inte har så bra tillgång till att skriva i bloggen.
Hon hälsar er alla, men tyvärr så skulle hon inte kunna skriva så mycket mer, delvis är för att hon har blivit väldigt deprimerad och så lite problem. Vi får se hur det blir. Om det är något akut så får ni säga det till mig, så berättar jag. Hon nås inte på blogg/yt - msn men inte så ofta. Ni har väl fått reda på att Michael dog igår? Klart ni har. Nu är han historia..
så hemskt. Ni får ha det bra! Kram

''Jag har en liten idé ikväll 21.25 till 22.25 ska vi hålla en tyst timme på bdb/pea&blogg för att hedra Michael Jackson.
Inga bilder ska laddas upp och inga mejl ska skickas iväg.
Komentera och lägg in detta på din bdb/pea&blogg om du är med på det.

Alla snackar ju om en tyst timme för Michael,
vad sägs om att ha ett vitt band på armen som vi skriver King of pop på och har det tills exakt en vecka efter hans död?
Om du gillar iden sprid den vidare!

Glöm inte att tända ljus ikväll klockan 21.25 - 22.25

Persolighetstest.

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

 

Nej, jag som trodde att det skulle finnas psykolog och journalist också. Kurator  är ju inte precis psykolog, men artist och musiker, det var finfina nyheter, och designer också :).

 


JAG HATAR MITT

hår...
Det ser helt klart puckat ut, jag hatar, hatar & hatar det, jag kan inte gå på Lady Gaga såhär, hon kommer tro att jag är en psysikts korkad kille!
Jag vill faktiskt inte se ut som en kille, jag vill se ut som en snäll&fin tjej D: .
Dumma hår, det här passar inte mig bara, det går bara inte!

När kan det växa! Jag vet att jag klippte det idag men komigen?! Jag vill ha tillbaks mitt gamla hår, även om det var fult så såg jag iallafall ut som en tjej!

ARGHH!! Skitfult Nemo, skitfult.Köp bara en ny!

Hej, vaknade sju idag, pappa ville att jag skulle följa med till hans jobb, jag orkade inte.
Senare så klippte min morsa mitt hår, hon är ju frisörska(eller nåt), blev tvungen att dammsuga hela huset medans hon sov för hon är sjuk. Kärring.
Smsade Della och tvingade henne att komma till min port, snackade lite och jag gick in igen för att hämta tofsar, då kärringen vaknade och tvingade mig att lägga in damsugaren i skåpet, hon visste inte att Della var utanför hemmet.
Jag sänkte damsugaren, och plötsligt gick den sönder. Smart Nemo! Hon skrek och skällde o blablabla,
ush på mammor alltså, de är ju helt knasiga.
Om jag hade följt med pappa till jobbet, så skulle jag inte ha förstört mitt hår(ser ut som en kille nu -,-) och jag skulle inte tagit sönder damsugaren.
Gosh, hejdå.

Gosh!

Jag använder det där ordet många gånger nu,tycker det låter roligt :), Yangsta, har ingen aning varför jag skrev så :).
Jag har på något vis otroligt ont i magen, tyvärr vet jag inte anledningen.

Minns ni Tarzan? Jag saknar den tecknade serien.

Hur har ni haft det på sommarlovet, jag måste säga att det här är det värsta lovet jag har haft, igår sov jag klockan 05.00!
Vaknade elva, jag måste gå i skolan, tänk att jag ska byta, ser verkligen inte fram emot det.
Juste, ska någon av er gå på Lady Gaga på grönan den andra augusti? Jag funderar på att gå med Della, men hon är inte helt säker, inte jag heller, så får man träffa Micaela för första gången också :).
Dagens låt - Everytime
Ni kan själv gissa vilken artist det är.

Kväll igen.

Hej igen läsare, det är nästa dag igen och jag är inte trött(Igen).
Eftersom jag hade det tråkigaste en människa kan ha (sitta och göra inget) så satte jag på datorn, det första jag gjorde var att logga in på youtube, såg en kommentar på min account, såhär stog det :

"omg now I see why youre defending this freak. what is there not to get about my comment?? youre defending him...comprende?? do you spend your days replying to everyone whose opinion about Jacko isnt the same as yours??? You have nerve to say that a grown man sharing a bed with boys is innocent?? lemme guess your prolly one of these nieve retards that thinks he has a skin disease and never bleached his face. whats next, he never had surgery either right. Respect my opinion and stop sweatin me. who the fuck names their kid blanket, its just not normal"

Fatta hur sur jag blev, och personen som snackade med mig var 31 år! Hela trettioett år!
Han eller hon sa också att h*n var ett fan, men hatade det Michael gjorde mot sig själv och mot andra.
Förstår faktiskt inte, han har ju bara gett mer än 300 milioner dollar till barn och han har faktiskt Vitiligo, inse det folk!

Här är i allafall några redigerade bilder jag gjort på MJ.

   Den här bilden hade ingen färg.      Här förklarar jag att han och blommorna är                                                                 vackrast.
See ya <3


 

The wind is blowing my mind (eller nåt)

Godmorgon alla sjusovare, vaknade för omkring tre timmar sen. Underbart, första gången jag har sovit igenom hela natten!!
Min bror ominstallerade sin dator, så thesims3 är borta D: .
Vad ska ni göra idag? Är det midsommar idag??! Haha, jag tror det, vad vet jag, jag firar inte det.Jag har inte en aning vad bilden här ovan har med missommar att göra
 men det finns inget bättre än...
The girl is mine

Nejnej, The Michael is mine...

Godmorgon alla, klockan är 01:30, det betyder att det är fredag idag, är inte trött konstigt nog.
Duschade just, så det är kanske anledningen. Ska ta en kex och ett glas mjölk, sitta och mysa. Sen sova, ush, tänk att jag kommer vakna om 5 ½ timme, Yep, jag har sömnproblem, yep, jag brukar ta sömntabletter ibland, nope, jag är inte beroende.


Godnatt&Godmorgon :).

Gratis glass!

Nu kan man äntligen få gratis glass :D.
Det enda du behöver göra är att bli medlem på den här sidan och samla poäng. När du får tillräckligt med poäng så får du en kod i din mobil, som du bara behöver visa upp till kassören/kassörskan så får du en glass värd upp till 23 kronor, visst är det helt underbart?
Slösa en timme per dag framför datorn, och få en gratis glass varje dag. Hur enkelt som helst!

Glass är gott, så det är bäst att ta chansen, innan de tar bort möjligheten.Mascara...

Nej jag har inte fått någon ny mascara, vet inte ens anledningen till varför jag skrev "mascara", hade nog inget bättre i mitt tomma huvud kanske?
Mitt huvud är verkligen tomt, kan inte tänka på något annat än "Billie Jean, is not my lover", kanske för att jag lyssnar på den här låten just nu.
Gash, Jag älskar Michael så jävla mycket att jag hatar han, jag måste träffa han, kan inte klara av det här mer, jag gråter varje gång han gör något, till och med när han säger ett skämt gråter jag, och då måste jag ju skratta egentligen.
Man förstår sig inte på honom, jag känner mig äcklad, han är inte snygg, han är femtio, jag är nog psysikt sjuk...Paus?

Godeftermiddag? Tänker på en paus, vad säger ni?
Har ändå inget vettigt att skriva om, och jag vill inte lägga ner bloggen.
Tänkandet tar KÅL på mig!Visst är det här världens sötaste bejbis? Det är min mosterdotter,
Saknar dig, kom och hälsa på igen sötis <3.
(Obs, hon är 1 år!) XD

Osocial

Godkväll kära läsare, igår skrev jag inget och idag har jag inte skrivit något(utan det här inlägget då)
Igår blev det ett stort problem med mamma, så jag mådde dåligt hela dagen, bra! Exakt när jag kom över min depression och var glad i en dag, så blev det problem nästa dag.
Skrivit ett medelande till bris, hoppas de svarar så snart som möjligt, klarar bara inte av det här mer,
Hoppas alla ni har haft en bra dag, lycka till med ert liv, glöm inte att leva det innan det tas ifrån er.

Haha, världens bästa MJ remix!

Hey, det var ju ganska länge sen jag skrev något om MJ, så här kommer en skön remix på omkring 8 minuter.
Tyvärr har jag inte gjort den, men den äger mer än alla andra remixar folk har gjort på hans låtar. Här är det flera, fleeera låtar remixade tillsammans :).

Idag har jag annars vart ute med Della, jag tappade en av mina klubbor på gräset, men tog up den, sög på den, spottade, sen gjorde jag om det 3 gånger, sen var klubban som ny igen :) xD. Man måste bli lite van med bakterier ju, annars så har man inget bra immunförsvar, vill också säga att INTE har bacillskräck, så jag kan äta tuggumin som andra har ätit på, men det beror ju på vem som jag tar tugummit av xD.Go cupcakes! (gjorde ensam denna gång)

Hej gubbar & gummor.
Sitter och dör av mättnad, åt tre stycken cupcakes, ni kanske tycker det är lite, de var små. Men mättade faktiskt XDCupcakes och cupcakes, det är  muffins med chockladkräm på XD

.

Hej monika, hej på...

dig läsare :), vad har ni gjort idag? Jag har varit med Nea hela dagen, eller, hela dagen från 12 till 17:40, hon gick hem nyss XD,
Ska ni göra något speciellt? Ska nog slippa och läsa lite, tyvärr så har jag redan läst ut boken som jag fick av skolan D: ... Ibland blir jag ledsen över att jag läser snabbt D:, jag förlorar ju alla böcker sådär.
Igår såg jag Finding Neverland för andra gången, idag ska jag nog kolla på Wild Child igen, eller nåt.
Länge sen jag såg Harry Potter, typ typ två veckor sen. När jag var yngre var  jag dödskär i han och kollade på hans filmer varje dag, har alla hans filmer, förstår inte att jag har varit kär i han, han är ju ful. Michael Jackson har iaf ett fint utseende. XD


Ego bild på mig xD

Oja juste, har också rensat min dator XD
Ingen dagens outfit? Thesims 3 =D

Jo, jag tog faktiskt en dagens outift, men dumma mig raderade bilden som jag tagit bra, och hade kvar bilden som var skakig, så det spelar ingen roll nu, menmen, ska ta bild någon annangång, lovar.
Hade iaf på mig mörk-lila-rosa kjol, en t-shirt som en kändis har designat från H&M, Ni vet, clothes against Aids eller nåt,
Hade också på mig en vit hatt med svarta streck, från någon europeisk äffär typ, hade endast fundation och mascara idag XD.


Vi fick också äppeljuice och en annan sorts kakor, men jag tog slut på de här på bilden xD,
okej jag och en kompis tog slut på de :)

Här får ni också lite bilder från mitt thesims 3
Tog en massa bilder idag från skolavslutningen, min kameras skärm är ju trasig så jag kan inte se bilderna, men några borde vara bra, ska lägga in massa bilder...Så fort jag hittar min kamera sladd.Ahh, skolavslutning imorn!

Som rubriken säger, skolavslutning. Det är för mycket press, herregud jag kommer att dö.
Har ni haft skolavslutning än? Well, vi kommer ha imorgon(Har jag väl redan sagt?)

Idag åt vi sexornas lunch, det var massa gott. En stor buffe där man fick ta hur mycket man ville ifrån.
Jag vann för min argumenterande text om Michael Jackson, gissa hur glad jag blev :D, sydde också klart min stora tjocktröja där det står Michael Jackson på :).

Efterrätten :D, ananas, vindruver, vaniljglass, typ persika och det röda vet jag inte O.OChanchira & Mehmed


Oj, jag glömde dagens outfit XD
Tadaa,
Dagens outfit


Kärring!

Jag vil helst inte berätta vem kärringen är, men ni kan få lite ledtrådar. Hon födde mig. Uppfostrade mig och jag hatar henne.

Kom hem för drygt två timmar sen, resan hit med bil var otrolig, jag höll på att dö. Mitt huvud snurrade och jag mådde illa som bara den.
Nu måste jag gå och hjälpa kärringen att plocka ur den rena disken från diskmaskinen.
Önska att den går sönder eller nåt.

Puss <3Jag & Esraa(Kusin),

Tråkiiiigt

Hej blogg, här sitter jag hos min kusin & gör inget. Massa med tråk, såklart. Men igår hade vi faktiskt kul, sminkade varann osv xD, ska visa bilder imorn, eftersom hennes USB kabel är trasig. Typ?.
Vi åt världens godaste middag igår, jag och min kusin gick ut och åt någonstans, vet tyvärr inte vad resturangen heter, den var ganska så liten. Juste, har jag sagt att min kusin bor i norrköping? XD. Hon är 17 år men är jättesnäll nu, igen. Förut var hon typ kaxig.
Whatävah, måste sluta.
Baii <3

Nu har jag tagit in bilderna i datorn, njut :) xDFöre                                                   Efter             


Haha, visst blev vi fina? XD

Ingen mer oro

Eftersom nu har jag äntligen köpt presenter till min lärare Yvette. Hoppas hon blir glad. Jag kan inte säga vad jag har köpt för kanske, kanske hon läser min blogg. Om hon nu gör det. Visar bilder senare, tro mig.
Sen ska mamma köpa blommor och chocklad till henne som extra present :). Köpte presenterna i globen med Nea idag, hon köpte presenter och hårspännen till sig själv. Och jag bjöd på stooor mjukglass :D, mums.

Var knappt hemma en halvtimme innan Della smsade mig och ville gå ut XD, Här sitter jag nu, med blött hår(Just dushat), och ska försöka hitta hårtorken så att jag torkar håret sen plattar det sen åker till mina tråkiga släktningar i norrköping. Ush, 2 timmar med bil. Vem orkar? Ska ha med mig playstastion portable så kanske det blir kul XD.

Puss på er sötisar va? <3

Har jag någonsin skrivit om min Hellokitty glass? Nu ska jag skryta lite XD
Herregud vad god den var, åt omkring 5 stycken XD


70's show

Kollar på den serien just nu, det är bara så underbart med 70tals serier, om den nu var gjord på 70 talet. XD

Få se om jag minns namnen på de här

Jackie, Donna, Eric, Bob & Fez på övre raden.
Michael/Kelso, Kitty, Red & Steven/Hyde på nedre raden.
Ni borde i allafall känna igen Kelso, det är ju sötisen Ashton Kutcher

Idag så vaknade jag sju, som vanligt av att mamma väckte mig. Klädde på mig, sminkade mig och drog till skolan.
Snösätradagen var det idag, så jag & Della var ute hela kalla dan, sen jag vaknade mådde jag illa, och sen frös vi så mycket att vi inte kände våra fötter och illamåendet försvann (Yay).

När jag äntligen var framme hemma så , OMG, Jey, min mamma kom just med min underbara avslutning T-shirt, Yaaaaaaay.
Nu till saken, när jag var hemma så sov jag direkt, vaknade just, och bloggar om en tråkig dag i skolan.
Hoppas ni har det bra nu, har ert sommarlov börjat? Vi har skola tills på tisdag ...Men tisdagen räknas inte eftersom det är avslutning och måndagen räknas inte så mycket heller eftersom vi bara ska städa och äta sexornas lunch.


Puss på alla sötisar som läser den här bloggen, Baii <3


Hej

Jag hälsar till alla som läser detta inlägg, igår skrev jag ju inte så mycket, eftersom jag var i grönalund, och idag har jag bara skrivit det här inlägget eftersom min datorskärm har pajjat, så jag får använda min brors dator, nu när han äntligen har lämnat den.

Min nästyngsta bror, som gifte sig med en svensk, hälsar på just nu, och min skitmorsa tjatar på mig att jag ska sitta där och vara med i samtalet, ehm. Nej tack.

Men who cares? Juste, jag har några bilder från grönan, Yay.
Låt följande bilder berätta.


Krämglass, orkade bara äta toppen, sen fick Frida den.         
Där rök 25 kronor D:

                                                                         Jag & jättesöta Chanchira <3

                                        Haha, tänk att de ens kan gå
               
                 Sockervadd, som jag & Chanchira åt tms          
                             Jag bjöd såklart :)


senare köpte jag en rosa sockervadd, som jag och Linnea åt på, sen köpte jag mat, som jag och Linnea skulle dela på, för hon var "hungrig", jag var inte hungrig men bjöd ändå, men åt hon? Nee, jag fick slänga maten -.-, det har hänt förut, ska nog aldrig bjuda henne mer, det blir alltid så med henne D:

Jag vill ha sommarlov D:

Hej bloggen, sitter här och kan svimma vilken sekund som helst.

Har varit i grönan idag, Yay, var där tills halv nio med Nea, sen åkte vi hem. Åkte allt utan Berg&dalbanan och Insane.
Förra året åkte jag berg&dalbanan men idag var jag för feg, konstigt nog var jag inte feg för frittfall(Tilt & Katapulten), åkte barnsliga saker också (Såklart).
Funderar på att stanna hemma imorgon, men jag måste ju göra klart min tröja på syslöjden, för det är den sista lektionen jag har. D: .Ego bild på fula mig XD. OBS, hon bredvid mig är inte så tjock,
hon har kuddar under sina kläder(Som om ni inte visste XD)Ska nog till skolan imorn, puss på er sötnosar, hoppas ni har haft det lika bra som mig. Juste, jag vann 7 gosedjur ;D,
PS: En kille i vår klass kom bort xD, som tur kunde han åka hem xD.


Aaahh, varför händer inget speciellt i mitt liv?!

Typ..ehm

Hej alla, sitter här, bloggar om mitt tråkiga liv och väntar på att något spännande ska hända. Imorgon får vi(Musikalbarnen) åka till grönan, Yay. De bjuder på åkband och inträde, okej, egentligen så var det de som sålde biljetter som bjuder allihoppa. Och några i musikalen sålde inga biljetter alls, så det var ganska så taskigt att vi som sålde biljetter är tvunga att bjuda de.

Vad har ni gjort & vad ska ni göra idag & imorn? Idag har jag lyssnat på musik, kollat it Foki's blogg och massa mer <3, tex Michael Jackson?
Om två timmar kommer Dr House börja, Yay igen. Ska sitta och mysa, hoppas inte min brorsfru kommer tidigt och kollar med mig, för jag hatar henne.

Jag & Della utklädda till fredlösa

Jag är sugen på något, men jag vet inte vad.
 Jag vet inte ens om jag är sugen på något ätbart. Jag älskar Michael Jackson,höhö.Whatävah, min åsikt räknas ju aldrig så. Puss på er sötisar <3